Hamilemiyim??

Pamuk_prenses_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2018
197
34
98
27

İyi Akşamlar bayanlar geçen hafta size bir soru sormuştum, bugün adet gecikmesinin 15.günü. Hala adet olmadım sabah bu testi yaptım ama emin olamıyorum umutlanmakta istemiyorum yarında bekleyip Pazartesi doktorumu arayıp kan vermek istediğimi söyleyeceğim. Bulantı sadece artık sabahlrı var. dün akşam test yaptım hiçbirşey yoktu Sabah böyle bir sonuç aldım boşuna umutlanmak istemiyorum.. sizce?dua edin nolur çok istiyorum

Son düzenleme:
Ben gebeliğimi adet gecikmesinin ilk gününde gece yaptığım testle öğrenmiştim. İlk idrarda değildi üstelik. Elinizde test varsa idrarınızı biraz tutup tekrar yapın testi.

Çevremdekilere sordum silik çıkıncada pozitif dediler pozitif pozitifdir dediler bilmiyorumki
Evet silikte olsa pozitif benimde ilki böyleydi belki daha silik ama benim adetime daha 4 gün vardı düşünün sizin 15 gün geçmiş ya ondan koyu çıkardı diye düşünerek öyle dedim, hayırlısı olsun hakkınızda

Doktora gittiğimde 1 hafta önce
Doktora 1 hafta önce gittiğimde yumurtlama olmadığı için adet olmadığımı söyledi bekleyin 2,3 olursunuz dedi ama yine üstünden 8 gün geçti hala yok belkide dediğiniz gibi yumurtlama birkaç gün ertelendi diyemi böyle oldu

Doktora gideceğim ama işte ondan önce bilemedim bende geç döllenmek kötü birşeymi?
Ay çok tatlısınız. Geç döllenme demek yumurtlamanın regl bitişinden 14 gün sonra değilde regl olmaya yakın bir tarihte olması demek. Yani fizyolojiyle alakalı. Korkmayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…