- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
- Konu Sahibi Melekuzmn4
-
İnanki öncesi bir düşük olmass çok güzel evet ama şuan sadece endişem var sanırım saglıklı ilerleyip kalp atısını görene kadar cokta sevinemeyecegim hayırlısı olsun diye dua ediyorum hepMaşallah canım sağlıcakla kucağına al güzel bir duygu olmalı hissedip test yapıp pozitf çıkması
Amin inşallahYaa darısı basıma bende kac gundur mahfoldum adetten 3 gün önce 8.64 cıktı kesin kimyasal diye birgün sonra bidaha kan verdm yani adete 2 gün kala 25 cıktı inşAallah bebişlermiz bizi hic bırakmaz kucagımıza almak nasıp olur
Bu arada 3.93 ten kaca yukseldi bi hafta sonra birde 7 haftalıksnz ya kese kalp atısı göründümüAdetten 5 gün önce yaptım ve beta HCG 3.93 çıktı 1 hafta sonra tekrar yaptırdım ve yükseldi şimdi 7 haftaligim
Canim bende senin gibiyim ayni testten bende yaptım adetime 4 gun kala evde test yaotim senin testinin aynisi gibiydi silikti.diger gun gidip kan verdim yani adetime 3 kala 8.21 cikti suan yükselir mi daha merak ediyoeum bat 2 kasim benimde .gidip tekrar kan mi versem yoksa adetimi beklesem kararsizimErtesi sabahta yine ilk idrarımla değil (((çünkü belirtilerim arasında sık idrara çıkmasa var hatta bir damlayı bile tutamıyorum patlıycak gbi oluyorum))) ikinci yada üçüncü idrarla test yaptım oda bu sekilde cıktı fotoda cansız duruyor ama esastada silik olmasına ragmen daha pembe ve belirgindi buda adete 2 gün kala
Inşallah canım ya .beta yapali 2 gun olsu tekrar bakyirsam mi adeti mi beklesem kafam karişik sali gunu bat .Aa benimde 8.24 cıktı :) canım yükselir saglıklı olsunlar inşAllah bende kum döküyorum şüphelendigim için ilaçlarmı kullanmamıştım çünkü doktor gebelik varsa zarar verir dedi 8,24 çıkınca bana az geldi yoktur ya diyerek 24 saat sonra farklı bir hastanede yine kan verdim 25 cıktı sonra hastane farkmıdır diye kafama takılmaya başlayınca 20 saat sonra aynı hastanede yine kan testi yaptırdım 44 çıktı yani yükseliyor inşallah sorunsuz gebelikler yaşarız sende sonucunu burdna bildir bence yükselir ..
179 yükseldi 5 gün sonra evet canım kalp atışı da kendisi de göründü çok şükürBu arada 3.93 ten kaca yukseldi bi hafta sonra birde 7 haftalıksnz ya kese kalp atısı göründümü
Ay ne guzel darisi basimiza insAllah :)179 yükseldi 5 gün sonra evet canım kalp atışı da kendisi de göründü çok şükür
İnşallah ama ben 2 gün önce bebgimi kaybettim düşük yaptım çok kötüydu psikolojik olarak da bedenen de çok yorgundum rabbim kimseye aratmasın hayırlısını versin herşeyinAy ne guzel darisi basimiza insAllah :)
Ben de yasadım gercekten zor bir süreç ama kendiniz yıpratmayın rabbime sıgınının üzülmeyin demiycem çünkü elde degil ama geçecek rabbim açılan yaralarıda kapatıyor iyleştiriyor elbetİnşallah ama ben 2 gün önce bebgimi kaybettim düşük yaptım çok kötüydu psikolojik olarak da bedenen de çok yorgundum rabbim kimseye aratmasın hayırlısını versin herşeyin
Ben de yasadım gercekten zor bir süreç ama kendiniz yıpratmayın rabbime sıgınının üzülmeyin demiycem çünkü elde degil ama geçecek rabbim açılan yaralarıda kapatıyor iyleştiriyor elbetneden düşük yaptınız kalbinide duymustunuz oysaki
[/QUOTE
Amin inşallah Rabbimin hazinesinde bol hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallahhiçbir düşük riskim yoktu 2 aylık olmuştuk bile kan tahlillerim hepsi yerindeydi ama niye oldu nasıl oldu anlamadım Rabbimden geliyor artık nasıl değilmiş Doktorlar da birşey demediler nedeni şu diye sadece kan uyuşmazlığı vardı onun için iğne vurdular 2 gün hastanede yattım ve çıktım o anlar beynimin içinde sabahın erken saatlerinden gece yarisjna kadar perişan halde hastane hasatne dolaştım çok yıprandım rabbim sabır versin bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?