Hamilemiyim

Maşallah canım sağlıcakla kucağına al güzel bir duygu olmalı hissedip test yapıp pozitf çıkması
İnanki öncesi bir düşük olmass çok güzel evet ama şuan sadece endişem var sanırım saglıklı ilerleyip kalp atısını görene kadar cokta sevinemeyecegim hayırlısı olsun diye dua ediyorum hep

Bence gebelik filan yoktur zaten adet de olmuşsunuz testte yapmışsınız . Az bir süre geçmemiş üstünden.

Canim bende senin gibiyim ayni testten bende yaptım adetime 4 gun kala evde test yaotim senin testinin aynisi gibiydi silikti.diger gun gidip kan verdim yani adetime 3 kala 8.21 cikti suan yükselir mi daha merak ediyoeum bat 2 kasim benimde .gidip tekrar kan mi versem yoksa adetimi beklesem kararsizim

Aa benimde 8.24 cıktı :) canım yükselir saglıklı olsunlar inşAllah bende kum döküyorum şüphelendigim için ilaçlarmı kullanmamıştım çünkü doktor gebelik varsa zarar verir dedi 8,24 çıkınca bana az geldi yoktur ya diyerek 24 saat sonra farklı bir hastanede yine kan verdim 25 cıktı sonra hastane farkmıdır diye kafama takılmaya başlayınca 20 saat sonra aynı hastanede yine kan testi yaptırdım 44 çıktı yani yükseliyor inşallah sorunsuz gebelikler yaşarız sende sonucunu burdna bildir bence yükselir ..

Inşallah canım ya .beta yapali 2 gun olsu tekrar bakyirsam mi adeti mi beklesem kafam karişik sali gunu bat .

İçinin rahat etmesi için yapabilirsin bence problem olmaz en azından ikiye katlandıgını gorunce bıraz rahatlarsın bende öyle olmustu en son 44 tü baklm pazartsi birdaha kan verecegim bende cok takıyorum diye ust uste kan verdm degerşn katlandıgınıda gördüm ama hala içim rahat degil sanırım kese ve bebegi görene kadarda o sitres gitmeyecek benden

İnşallah ama ben 2 gün önce bebgimi kaybettim düşük yaptım çok kötüydu psikolojik olarak da bedenen de çok yorgundum rabbim kimseye aratmasın hayırlısını versin herşeyin
Ben de yasadım gercekten zor bir süreç ama kendiniz yıpratmayın rabbime sıgınının üzülmeyin demiycem çünkü elde degil ama geçecek rabbim açılan yaralarıda kapatıyor iyleştiriyor elbet neden düşük yaptınız kalbinide duymustunuz oysaki

Seninle durumumuz okdar benziyorki benimde esimle kan uyusmazlıgım var ikinci bebegimi kaybettim bende iki aylıga yakınken kanamam oldu bende uyusmazlık ıgmesi vuruldm simdide oyle olacak diye okdr korkuyormki ama yinede rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…