- 22 Eylül 2020
- 26
- 6
- 16
- 26
- Konu Sahibi Gizem zorlu
-
Yumurtlama ağrısı nasıl oluyor?Adetine daha çok var
Yumurtlama ağrısı da olabilir
Biraz daha bekleyip öyle yap bence testi
En doğru sonucu o zaman alırsın
Adet ağrısı gibi kasıklarda ağrı batma tarzıYumurtlama ağrısı nasıl oluyor?
Kasıklarda batma gögüs hassasiyeti ve yumurta akına benzeyen seffaf gibi yapişkan bi akıntı oluyo...Yumurtlama ağrısı nasıl oluyor?
Şuan durumunuz nedir acaba.Merhabalar arada sol kasigima bıçaksaplanir gibi ağrı oluyor 2 gündür devam ediyor ağrı adetime 9 gun kaldı bugün erken gebelik testi yaptım ilk beş dk da çok çok silik ti dikkatli bakmasına gorunmuyordu telefonla karartma falan yaptım ama görünmedi ama gözle görülüyordu ve hala sol kasığında ağrı var sizce hamilemiyim?
Geçmedi bir türlü yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecekŞuan durumunuz nedir acaba.
Benim de sol kasigimda 3 gündür ağrı var.elim sürekli orada baskı yapiyorum hafifçe.
Regli günüme 5 gün var.
Sizin durumunuza benzettim bende.
Regli gününüze daha vardı değil mi.Geçmedi bir türlü yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek
4 gün varRegli gününüze daha vardı değil mi.
Aynı benimde halen bekliyorum ama benim regli belirtilerim başladı boşuna umitlenmiyorum artık.4 gün var
Amin inşallah allahım isteyen herkese versin 4 senedir bekliyorum 1 dusugum oldu nasipAynı benimde halen bekliyorum ama benim regli belirtilerim başladı boşuna umitlenmiyorum artık.
İnşallah sizden güzel haberler alırız.
Benimde sadece kasik ağrım var hamile olabilirmiyim ki?Aynı benimde halen bekliyorum ama benim regli belirtilerim başladı boşuna umitlenmiyorum artık.
İnşallah sizden güzel haberler alırız.
Sadece kaşık ve göğüs ağrısıyla açıkçası ben düşünmüyorum.ilk önce umutlaniyoruz sonra hüsran oluyor.Benimde sadece kasik ağrım var hamile olabilirmiyim ki?
Aynen tam umitlenip hüsrana uğramak çok kötü benim ilk defa kadınları na ağrı giriyorSadece kaşık ve göğüs ağrısıyla açıkçası ben düşünmüyorum.ilk önce umutlaniyoruz sonra hüsran oluyor.
En garantisi test.
Benim de sadece kaşık ağrım biraz akıntım vardı.simdi göğüslerim de hassaslasti.4 gün var regliye ben regli olacağımı düşünüyorum.
Bı doktora muayene ol canım bide test yaptır varsa çıkar inşallah hamilesindir ya.Aynen tam umitlenip hüsrana uğramak çok kötü benim ilk defa kadınları na ağrı giriyor
Yarın gideceğim inşallahBı doktora muayene ol canım bide test yaptır varsa çıkar inşallah hamilesindir ya.
İnşallah güzel haberlerini alırızYarın gideceğim inşallah
Amin insallahİnşallah güzel haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?