• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

Ehsenu

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2020
14
2
6
28
Doğum yapalı 14 ay oldu bazen 2 ay da bir bazen 3 ayda r bazen 15 günde bir adet görüyorum şimdi de 46 gün geçti sizce hamilemiyim

Doğum yapalı 14 ay oldu bazen 2 ay da bir bazen 3 ayda r bazen 15 günde bir adet görüyorum şimdi de 46 gün geçti sizce hamilemiyim
Yarın ilk idrarla test yapın. Sonuç büyük ihtimal ile doğru çıkar. En azından içiniz rahatlamış olur

Aynı zamanda emziriyorum onunla alakalımıdır gecikme bide biz geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz ondan şüphe ettim
Geri çekilme yönteminin koruyuculuğu çok düşük. Hamile olabilirsiniz. Siz sanırım gebelik istemiyorsunuz

Yo istiyorum yani olmasada olur olsada olur yani acelem yoktu o yüzden korunma konusunda daha tedbirli birşey kullanmadım ama şimdi çokta sitres oldum nedir diye
Bence yarın hemen test yapın. Sizin için en hayırlısı neyse o olsun 🥰

28 gün önce bi leke gördüm normalde leke gördükten 5 gün sonra oluyodum busefer olmadım ondan şüphe ediyorum midem biraz bulandı

28 gün önce bi leke gördüm normalde leke gördükten 5 gün sonra oluyodum busefer olmadım ondan şüphe ediyorum midem biraz bulandı
Belirtiler var sizde.ama düzensiz regli olmanız durumu değiştiriyor.siz sabah test yapın.

Bizde o yöntemle birlikte oluyoruz eşimle.ama 11 senedir bir sürpriz olmadı.normalde riskli.bende mucize bekliyorum valla.sizin belirtilerinin çok kuvvetli ama regliniz düzenli değil.yarin bı idrar testi yaptırın.ona göre kan testi yada muayene iyi olur.

31 inde kadın doğumdan randevü aldım ogüne kadar beklesemmi yoksa eczaneden testmi alsam

Back
X