• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

sevgi_hersey

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2021
45
13
8
26
Arkadaşlar merhaba ben her ay düzenli adet görüyorum bu ay 3 gün gecikti yaklaşık 12 gün önce şiddetli kasık ağrılarım vardı acile gittik hamilelik testi yapıldı bta0,10 çıktı . Ama o günden beri ara ara kasık ağrılarım oluyor sanki adet olucakmışım gibi ağrılarım var ama hala olmadım. Yarın sabah idrar testi yapıcam . Hamilelikte böyle belirtiler yaşayanlar var mı?

Arkadaşlar merhaba ben her ay düzenli adet görüyorum bu ay 3 gün gecikti yaklaşık 12 gün önce şiddetli kasık ağrılarım vardı acile gittik hamilelik testi yapıldı bta0,10 çıktı . Ama o günden beri ara ara kasık ağrılarım oluyor sanki adet olucakmışım gibi ağrılarım var ama hala olmadım. Yarın sabah idrar testi yapıcam . Hamilelikte böyle belirtiler yaşayanlar var mı?
Adetiniz gecikmeden hemen hemen yumurtlama gününüzde kim siz gebelik testi yapti? O gunlerde yapilan testin bir anlamı yok ki. Gecikmeyi bekleyip idrar testi yapin. Ona gore tekrar kan verirsiniz.

Ya aslında ilk doktor enfeksiyona baktı 2 saat sonra sonuçlar çıkmıştı gittiğimizde doktor değişmişti hiç bir şey yok dedi bide hamilelik testi yapalım dedi bende aynı tepkiyi verdim çok erken değilmi daha yumurla dönemim bir kaç hün önce geçti dedim ama istedi işte . Bide göğüslerimde çok fazla bir şişlik var ilk defa böyle oluyor damarlarım falan çıktı göğüs uçlarım büyüdü yanlarında sivilce gibi şeyler çıktı ama sivilce değiller sizce yarın yapmalımıyım test 4 gün gecikmiş oluyor😕

Ya aslında ilk doktor enfeksiyona baktı 2 saat sonra sonuçlar çıkmıştı gittiğimizde doktor değişmişti hiç bir şey yok dedi bide hamilelik testi yapalım dedi bende aynı tepkiyi verdim çok erken değilmi daha yumurla dönemim bir kaç hün önce geçti dedim ama istedi işte . Bide göğüslerimde çok fazla bir şişlik var ilk defa böyle oluyor damarlarım falan çıktı göğüs uçlarım büyüdü yanlarında sivilce gibi şeyler çıktı ama sivilce değiller sizce yarın yapmalımıyım test 4 gün gecikmiş oluyor😕
Bence yapın gününüz geçmiş zaten

Bide çok korkuyorum gecen ay kadın doğuma gittim hamile kalmak istediğimi söyledim .10 yıl önce bir apandisit ameliyatı oldum ama çok ağır bir enfeksiyonluydu patladı doktora bunu anlatınca yumurtaların kapalı olma ihtimalini söyledi alttan baktı ama her şey çok iyi duruyo dedi ama bunun belli olması için ilaçlı filim çektirmem gerektiğini söyledi normalde bu ay hasta oldukta sonra filmi çektirmeye gidicektim . İnşallah hamileyimdir 😕

Meraba benim 11 gündür adetim geçikti test yaptım negative çıktı kan testi yaptım 10.7 çıktı doktor belli değil dedi sizce hamilemiyim , mide bulantım yok göğüslerimde ağrıda yok sadece baş ağrım ve sırt ağrım var bazende karnımda hafif bir sancı oluyor

Kızlar 1 hafta önce yumurtlama dönemimdi çocuk istiyoruz 7 aylık evliyim hiç korunmadık ama olmadı da çocuk doktora gittik hiç bir sorunun olmadığın söylendi aklımda kalmasın diye geçen ay hgs çektiridim iki tüpümde açıkmış . Adetime 10 gün var takvime göre düzenli adet gören biriyim . 2 gündür sağ kasığımda çekilme var bide ara ara ikimtarafımda da batma oluyor böyle yaşayan var mı?

Back