Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 ve üzeri gebelik kabul ediliyorTest sonucuma göre arkadaşlar bakın resime ?
Referans beş yazıyor ya internetten baktım hamile değil anlamına geliyormuş ne kadar doğru ve şuan ne yapmam lazım kaç haftalıktırki ocağın 11 inde regl oldum en son halada hastalanmadım5 ve üzeri gebelik kabul ediliyor
SizdeEvet hamilesiniz , rabbim kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Değeriniz baya yüksek çıkmış maaşallah Hamilesiniz. 5 ve altı negatif oluyor sizinki baya iyi hayırlı olsunTest sonucuma göre arkadaşlar bakın resime ?
Referans beş yazıyor ya internetten baktım hamile değil anlamına geliyormuş ne kadar doğru ve şuan ne yapmam lazım kaç haftalıktırki ocağın 11 inde regl oldum en son halada hastalanmadım
Daha küçücüktür demi sanki karnıma öküz oturmuş gibi hissediyorum bulantıdan dolayı gittim alkol almıştım özelemi gitmem gerekNerede hamile değil diyor ?
7-8 haftalık olmuş daha yeni mi baktırdınız kana?
Hemen kadın doğum doktoruna gidin.
Sonuç yazan yermi bunu belirliyor ?5 ve üzeri gebelik kabul ediliyor
Daha küçücüktür demi sanki karnıma öküz oturmuş gibi hissediyorum bulantıdan dolayı gittim alkol almıştım özelemi gitmem gerek
Devlette gece gidebilirmiyim yani bu sonuçlar kesinmi ?şu an bulantıların tavan yapacağı dönem. Alkol sigara bırakman lazım.
daha çok küçük ama vücudunun bir anda değiştiği bir dönem. Enerjin düşük ve miden tuhaf olabilir.
özel devlet farketmez. Kadın doğuma gidiceksin.
Devlette gece gidebilirmiyim yani bu sonuçlar kesinmi ?
He kesin değil yani ?bu sonucun kesin olup olmadığını anlamak için kadın doğuma gidip ultrasonla bakılması lazım.
gece gitmene gerek yok 2 aydır beklemişsin.
Devlet hastanesi kadın doğum bölümünden randevu alacaksın. Gündüz polikliniğe gideceksin. Gece acile gitmen bir işe yaramaz.
Hamilesiniz yaklaşık 7 haftalık ,He kesin değil yani ?
He kesin değil yani ?
Beş dediğiniz yer referans yazan yer değilmi ?5 ve üzeri gebelik kabul ediliyor
Evet canım senin bebiş baya büyükyemek yicek neredeyse
Hayırlısıyla doğsun inşallahsağolll
Canım hep ekşi istiyor sigarayıda azaltmaya çalışıyorum bi zararı olurmuki
İlk olduğu için hiç bilmiyorum 20 yaşıma giricem karnım ne zaman büyümeye başlar kasıklarımda ağrı oluyor bazen sadeceMerhabalar sanırım kese görünecek kadar ilerlemiş gebeliğiniz. Anladığım kadarıyla yaşını bilmiyorum ama biraz tecrübesizsin ama panik yapma sadece öncelikle hala burada sormak yerine lütfen hemen şimdi bir kadın doğum polikliniğinden randevu al tekrar kan alıp doktor da muayene edecektir. Ona göre zaten neyi nasıl yapman gerektiğini söyleyecektir. Gitmelisin çünkü sana doktor bu durumda takviye ilaçlar verecektir.
Sigaranın tabi ki zararı olur kendini strese sokma ama en kısa zamanda bırakmanın bir yolunu bulmalısın. Ama lütfen lütfen hemen bir doktor randevusu al evet hamilesin ilerlemiş te gebeliğin ama takip yaptırmak zorundasın..hayırlısı olsun inşallah
Canım anladım zaten ilk olduğunu ve bilmediğini, değerin güzel artmış ama bir kadın doğumcunun mutlaka görmesi gerekiyor muayene etmesi gerek tam kaç haftalık olduğunu sana en iyi uzmanı söyler. Benim hiç olmadı alamadı maalesef ama çok araştırıp okuduğum için az çok biliyorum. Kasık ağrıları normal diye biliyorum lekelenmen kanaman yoksa sıkıntı yoktur muhtemelen ama herşey de olabilir o yüzden üstüne basa basa doktor randevusu al diyorum neden doktora gitmek istemiyorsun peki? Herkeste karın büyümesi farklı oluyor, 4. aydan sonra belirginleşiyor genelde yanılmıyorsam.İlk olduğu için hiç bilmiyorum 20 yaşıma giricem karnım ne zaman büyümeye başlar kasıklarımda ağrı oluyor bazen sadece