Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aile Planlaması Hamilemiyim?
- Konu Sahibi Rabiyak
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilemiyim. yardim edin
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Ocak 2021
- 270
- 84
- 48
- 26
Kanda hemen çıkması gerekir değil mi erken diye çıkmamış olabilir mi?Canim kan tahlilin negatif ama idrar testi evet pozitif görünüyor kesin test bozuktur egerki bu belirginlikte kanda çıkmadıysa üzgünüm hamile değilsiniz testi farklı bir markayla deneyin farki görürsünüz
- 4 Kasım 2020
- 3.887
- 4.505
- 48
- 31
İdrar testine göre pozitif ama kanı anla miyom ben oyuzden bilemedim ikisni de aynı gün mu yaptınız kan verdiginiz yer demedi mi negatif yada pozitifMerhaba arkadaşlar adet düzensizliğim var. Fakat idrar testi yaptım pozitif çıktı. Kan testi yaptırdım bu şekilde çıktı. Hamilemiyim degilmiyim anlamadım. Lütfen yardımcı olur musunuz?
- 1 Ocak 2021
- 270
- 84
- 48
- 26
Evet canım kanda cok ufak bir rakamda olsa çıkması lazımdı birde test hatalı işte bazen insanı yanılta biliyo adetinize kac gün var acaba ?Kanda hemen çıkması gerekir değil mi erken diye çıkmamış olabilir mi?
Evet aynı gün yaptım söylemediİdrar testine göre pozitif ama kanı anla miyom ben oyuzden bilemedim ikisni de aynı gün mu yaptınız kan verdiginiz yer demedi mi negatif yada pozitif
Adet düzensizliği yaşıyorum bir hafta önce lekelenme olmuştu. Adet olduğumu sanmıyorum çünkü aşırı gelir her zamanEvet canım kanda cok ufak bir rakamda olsa çıkması lazımdı birde test hatalı işte bazen insanı yanılta biliyo adetinize kac gün var acaba ?
- 4 Kasım 2020
- 3.887
- 4.505
- 48
- 31
Adete 10 gün kala kanda çıkar varsaEvet aynı gün yaptım söylemedi
- 1 Ocak 2021
- 270
- 84
- 48
- 26
Yani canim şimdi adet tarihin hangi gün ve sen bu testi 4 gün önce yapmışsın hala adet olmadin mi??Adet düzensizliği yaşıyorum bir hafta önce lekelenme olmuştu. Adet olduğumu sanmıyorum çünkü aşırı gelir her zaman
25 i adet tarihim halen daha adet olmadım sadece lekelenme oldu 2 gün günlük ped kullandım o kadarYani canim şimdi adet tarihin hangi gün ve sen bu testi 4 gün önce yapmışsın hala adet olmadin mi??
- 1 Ocak 2021
- 270
- 84
- 48
- 26
Hmm kan tahlilini nerede verdiniz acaba ?25 i adet tarihim halen daha adet olmadım sadece lekelenme oldu 2 gün günlük ped kullandım o kadar
KKTC de yaşam hastanesiHmm kan tahlilini nerede verdiniz acaba ?
- 1 Ocak 2021
- 270
- 84
- 48
- 26
Eger ki pazartesiye kadar hasta olmazsanız farki bir yerde tekrar kan verin derim belki gec dollenme olmuştur insAllah öyledir yerleşme kanaması da olabilir o 2 gün gördüğünüz şeyKKTC de yaşam hastanesi
İnşallah temennimiz buEger ki pazartesiye kadar hasta olmazsanız farki bir yerde tekrar kan verin derim belki gec dollenme olmuştur insAllah öyledir yerleşme kanaması da olabilir o 2 gün gördüğünüz şey
- 1 Ocak 2021
- 270
- 84
- 48
- 26
Başka testin yokmu tekrarlasanİnşallah temennimiz bu
MalesefBaşka testin yokmu tekrarlasan
- 1 Ocak 2021
- 270
- 84
- 48
- 26
Hmm anladim canım o zaman pazartesi sen kan ver eger varsa kesin çıkarMalesef
Tamam cnm saolHmm anladim canım o zaman pazartesi sen kan ver eger varsa kesin çıkar
- 1 Ocak 2021
- 270
- 84
- 48
- 26
Rica ederim haber ver olur muTamam cnm saol
- 4 Ağustos 2020
- 272
- 101
- 53
- 29
Hamilesin canimMerhaba arkadaşlar adet düzensizliğim var. Fakat idrar testi yaptım pozitif çıktı. Kan testi yaptırdım bu şekilde çıktı. Hamilemiyim degilmiyim anlamadım. Lütfen yardımcı olur musunuz?