• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Hamilemiyim?

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Rabiyak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2021
12
3
1
27
Merhaba arkadaşlar adet düzensizliğim var. Fakat idrar testi yaptım pozitif çıktı. Kan testi yaptırdım bu şekilde çıktı. Hamilemiyim degilmiyim anlamadım. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• IMG-20210126-WA0005.jpeg
    IMG-20210126-WA0005.jpeg
    61,9 KB · Görüntüleme: 143
  • IMG_20210125_122546.jpg
    IMG_20210125_122546.jpg
    93,6 KB · Görüntüleme: 149
Canim kan tahlilin negatif ama idrar testi evet pozitif görünüyor kesin test bozuktur egerki bu belirginlikte kanda çıkmadıysa üzgünüm hamile değilsiniz testi farklı bir markayla deneyin farki görürsünüz 😔

Canim kan tahlilin negatif ama idrar testi evet pozitif görünüyor kesin test bozuktur egerki bu belirginlikte kanda çıkmadıysa üzgünüm hamile değilsiniz testi farklı bir markayla deneyin farki görürsünüz 😔
Kanda hemen çıkması gerekir değil mi erken diye çıkmamış olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar adet düzensizliğim var. Fakat idrar testi yaptım pozitif çıktı. Kan testi yaptırdım bu şekilde çıktı. Hamilemiyim degilmiyim anlamadım. Lütfen yardımcı olur musunuz?
İdrar testine göre pozitif ama kanı anla miyom ben oyuzden bilemedim ikisni de aynı gün mu yaptınız kan verdiginiz yer demedi mi negatif yada pozitif

Evet canım kanda cok ufak bir rakamda olsa çıkması lazımdı birde test hatalı işte bazen insanı yanılta biliyo adetinize kac gün var acaba ?
Adet düzensizliği yaşıyorum bir hafta önce lekelenme olmuştu. Adet olduğumu sanmıyorum çünkü aşırı gelir her zaman

Back