Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu test guvenilir değil 5 in altindaki degerleri bile gösteriyor.. normal kaset test yap bi iki gün sonrakızlar merhaba adet günüme 6 gün var bugün test yapım silik çizgi çıktı sizce hamilemiyim?
kan testi yaptırmaya gitsem orda çıkarmı ki varsaCanım bu test guvenilir değil 5 in altindaki degerleri bile gösteriyor.. normal kaset test yap bi iki gün sonra
Boşuna yorma kendini kan verince 5 in üstünde çıkmayacak canım bi kac gün daha bekleyip öyle ver bari.. Tecrübeliyim bu konudakan testi yaptırmaya gitsem orda çıkarmı ki varsa
tamam canım çok teşekkür ederim cevap verdiğin içinBoşuna yorma kendini kan verince 5 in üstünde çıkmayacak canım bi kac gün daha bekleyip öyle ver bari.. Tecrübeliyim bu konuda![]()
kan testi yaptırdım 4.55 çıktı 2 gün sonra yine gel dediEki Görüntüle 2735560 bu testten 20 dakika sonra kan verdim 1.80 çıkmıştı. Örnek olsun diye gönderdim
Canım naptn tekrar kan verdinmi yükseldi mi inşallah?kan testi yaptırdım 4.55 çıktı 2 gün sonra yine gel dedi
bugün verdim kan 35 .95 şu anda değerim anım :)Canım naptn tekrar kan verdinmi yükseldi mi inşallah?
Aaa süper yaa ilk defa şu testin doğruluğunu gördümbugün verdim kan 35 .95 şu anda değerim anım :)
çok teşekkür ederimAaa süper yaa ilk defa şu testin doğruluğunu gördümtebrik ederim Allah tamamina erdirsin sağlıcakla inşallah
![]()
Hangi marka bu test?Eki Görüntüle 2735560 bu testten 20 dakika sonra kan verdim 1.80 çıkmıştı. Örnek olsun diye gönderdim
Bu hangi marka test tatlım ?kızlar merhaba adet günüme 6 gün var bugün test yapım silik çizgi çıktı sizce hamilemiyim?
Predictor adıHangi marka bu test?
Teşekkür ederimPredictor adı
Prodoktor erken gebelik testi canımBu hangi marka test tatlım ?
Teşekkürler canımProdoktor erken gebelik testi canım
Kızlar bugün adet olmam gerekti olmadım 1 gün geçti ve test yaptım sonuç bu bilgilendirirmisinizCanım bu test guvenilir değil 5 in altindaki degerleri bile gösteriyor.. normal kaset test yap bi iki gün sonra