Hamilemiyim

Didmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2020
25
6
36
28
Bugün test yaptım sonuç böyle çıktı acaba hamilemiyim adetim normalde çok düzenlidir en fazla bir gün önce yada sonra olurum ama 2 gün gecikti tek Belirtimde adet belirtileri

Eklentiler

• IMG_20201203_051640.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 122
Bugün test yaptım sonuç böyle çıktı acaba hamilemiyim adetim normalde çok düzenlidir en fazla bir gün önce yada sonra olurum ama 2 gün gecikti tek Belirtimde adet belirtileri
Gözünüz aydın bence emin olmak için kan testi yaptırın

Başka şansınız yok böyle için içini yemektense yaptır kurtul aynı sorunu kendim yaşıyorum 10 gün geçti 3 test yaptım 3de negatif bu gün kan vermeye gidicem böyle kendimi yemektense olsun hayırlısıyla ne çıkıcaksa çıksın diyorum rabbim bilir hayırlısıysa vardır benim düşüncem

İnşallah ikimizinde vardır

Canım selam teste göre hamilesin ama en garanti kan testi gidip hemen vermelisin güzel haberlerle gel inşallah

Allah saglıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.gözünüz aydın

Hamilesin canim bendd 2 gun once ogrendim adet belirtilerinin aynisiymis hamilelik belirtisi onu anladim kasik agrisi gogus agrisi bunlar adetime yaklasikta oluyo hatta test yaparken oyuzden yoktur diye yaptim icimdeki dusunce gtsin diye hamileymisim

Bende normal adet belirtileri yaşıyorum hâlâ karın ağrısı göğüs ağrısı bel ağrısı farklı hiç bişey yoktu yani bende sizin gibi yoktur diye test yaptım ama bilmiyorum çalışıyorum inşallah akşam iş çıkışına kadar hasta olmazsam kan testi yaptıracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…