Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesin hayırlı olsunBugün test yaptım sonuç böyle çıktı acaba hamilemiyim adetim normalde çok düzenlidir en fazla bir gün önce yada sonra olurum ama 2 gün gecikti tek Belirtimde adet belirtileri
Gözünüz aydın bence emin olmak için kan testi yaptırınBugün test yaptım sonuç böyle çıktı acaba hamilemiyim adetim normalde çok düzenlidir en fazla bir gün önce yada sonra olurum ama 2 gün gecikti tek Belirtimde adet belirtileri
Cesarette edemiyorum kan testine negatif çıkar diyeGözünüz aydın bence emin olmak için kan testi yaptırın![]()
İnşallah ikimizinde vardırBaşka şansınız yok böyle için içini yemektense yaptır kurtul aynı sorunu kendim yaşıyorum 10 gün geçti 3 test yaptım 3de negatif bu gün kan vermeye gidicem böyle kendimi yemektense olsun hayırlısıyla ne çıkıcaksa çıksın diyorum rabbim bilir hayırlısıysa vardır benim düşüncem![]()
İnşallah hayırlısıysa olsun diyelim rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsünİnşallah ikimizinde vardır
İnşallah teşekkür ederim destekleriniz içinCanım selam teste göre hamilesin ama en garanti kan testi gidip hemen vermelisin güzel haberlerle gel inşallah![]()
Bugün test yaptım sonuç böyle çıktı acaba hamilemiyim adetim normalde çok düzenlidir en fazla bir gün önce yada sonra olurum ama 2 gün gecikti tek Belirtimde adet belirtileri
İnşallah kandada çıkar da yine hayal kırıklığına uğramamAllah saglıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.gözünüz aydın
![]()
Bende normal adet belirtileri yaşıyorum hâlâ karın ağrısı göğüs ağrısı bel ağrısı farklı hiç bişey yoktu yani bende sizin gibi yoktur diye test yaptım ama bilmiyorum çalışıyorum inşallah akşam iş çıkışına kadar hasta olmazsam kan testi yaptıracamHamilesin canim bendd 2 gun once ogrendim adet belirtilerinin aynisiymis hamilelik belirtisi onu anladim kasik agrisi gogus agrisi bunlar adetime yaklasikta oluyo hatta test yaparken oyuzden yoktur diye yaptim icimdeki dusunce gtsin diye hamileymisimEki Görüntüle 2731986
TebriklerrArkadaşlar destekleriniz için çok teşekkür ederim evet akşam kan testi yaptırdım hamileyim![]()
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Kaç çıktı HCG acabaArkadaşlar destekleriniz için çok teşekkür ederim evet akşam kan testi yaptırdım hamileyim![]()