• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

Misisipili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
706
344
53
Kızlar merhaba hemen konuya girmek istiyorum sat 11 eylül hiçbir ağrım yok şu an yani ara aara kasık ağrım oluyor adet olacak gibi ama olmadım onun dışında beyaz gibi böyle yapışkan bir akıntım var ama çok yoğun değil dün gebelik testi yaptım evde ama negatif çıktı. Sizce hamile olma ihtimalim var mı yoksa ben çok düşündüğüm için psikolojik mi adet olamıyorum.?

Kızlar merhaba hemen konuya girmek istiyorum sat 11 eylül hiçbir ağrım yok şu an yani ara aara kasık ağrım oluyor adet olacak gibi ama olmadım onun dışında beyaz gibi böyle yapışkan bir akıntım var ama çok yoğun değil dün gebelik testi yaptım evde ama negatif çıktı. Sizce hamile olma ihtimalim var mı yoksa ben çok düşündüğüm için psikolojik mi adet olamıyorum.?
Bire bir ayni durumdayiz nerdeyse.sat 13..

daha once dis gebelik gecirdim.. ayni bole akintim vardi..yarin gidipkan tahlili vericem bole dusunmek daha sinir bozucu insallah saglikli bebeklerimiz olur..

Yani geç döllenme değilse mutlaka testte çıkardı. Belki stresten gacikmştir. Ama eğer birkaç güne adet olmazsan kan testi ver kesin sonuç için

İnşallah bende 1 sene önce boş gebelik yaşadım
Ben daha oncekinde de bole akinti oldugu icin umutluyum.. normalde adete yakin hic akintim olmaz.. ama dis gebelik gecirdigiimde de sanki ovulasyon gunu gbi akintilarim vardi, yine var.. bu paranoya insani mahvedio, cekemiorm ben sabah gdip kan vericem.. dua edin

Ben daha oncekinde de bole akinti oldugu icin umutluyum.. normalde adete yakin hic akintim olmaz.. ama dis gebelik gecirdigiimde de sanki ovulasyon gunu gbi akintilarim vardi, yine var.. bu paranoya insani mahvedio, cekemiorm ben sabah gdip kan vericem.. dua edin
Benim de öyle olmuştu canım ve anlamıştım yani hiç gecikmez normalde tam gününde olur şimdi her gecikmede umutlanıyorum ma boşa sanırım inşallah hamilesindir haber bekliyorum:KK45:

Back