İkisinde de çok hafif görüyorum ama tam olarak anlamadım adetiniz kaç gün geciktiEki Görüntüle 2702598
Altdaki 6 7 dakikq oldu sizce hamilemiyim
Adetim 34. gün en fazla oluyorum 8. Olacakdim olmadim bu ay adetim ama olmadi bu testler bugünden kan aldirdim sabah ama pazartesi günü alicam testin markasi al bi yardimci olursaniz sevinirim
34 gün oldu bugünİkisinde de çok hafif görüyorum ama tam olarak anlamadım adetiniz kaç gün gecikti
var bence yavaş yavaş koyılaşyorEki Görüntüle 2702598
Altdaki 6 7 dakikq oldu sizce hamilemiyim
Adetim 34. gün en fazla oluyorum 8. Olacakdim olmadim bu ay adetim ama olmadi bu testler bugünden kan aldirdim sabah ama pazartesi günü alicam testin markasi al bi yardimci olursaniz sevinirim
İnşallah vardır kan testi sonucunuzu bura yazın34 gün oldu bugün
2. Hamileligimdede gec gösterdi testler yumurtlamam gec olmusdu
Yark özele gidip kan aldircam bakalim hemen haber ederim insallah rabbim olmayanlarada versinİnşallah vardır kan testi sonucunuzu bura yazın
AminYark özele gidip kan aldircam bakalim hemen haber ederim insallah rabbim olmayanlarada versin
Adet döneminden önce mi yaptın sonra mıEki Görüntüle 2702682
Bu erken gebelik testi fortestin erken gebelik testi oldugu halde cok acik sizce bir problem mi var ?
var var gözün AydınKızlar merhaba benim de adetim 8 gğn geçti test yaptım ikinci çizgi silik gibi görünğyo sadece ben mi öyle gördüm bilmiyorum bir bakar mısınız sizde
Yaa şnşallah vardır canım bu 5 dk da çıkandı bekleyince daha koyulmışV
var var gözün Aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?