• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

oznurozlem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2020
187
276
53
27
Lütfen daha önce bu şekilde sonuç alıp sonra hamile kalanlar özellikle cevap yazabilir mi? Çünkü 6 gün geçikmem var,mide bulantılarım karın ağrılarım var ve sonuçlarım böyle çıktı hamilelik küçük de olsa var mı ?

Eklentiler

• B70AEC4B-313B-4704-8FC2-8D272D4024D8.jpeg
    B70AEC4B-313B-4704-8FC2-8D272D4024D8.jpeg
    41,7 KB · Görüntüleme: 223
Lütfen daha önce bu şekilde sonuç alıp sonra hamile kalanlar özellikle cevap yazabilir mi? Çünkü 6 gün geçikmem var,mide bulantılarım karın ağrılarım var ve sonuçlarım böyle çıktı hamilelik küçük de olsa var mı ?
Sonuca göre hamile değilsiniz, doktora görünün bi gecikmenin sebebı farklı olabılır

6 gun gecikme ye gebelik olsa cıkardı bu sonuc negatif ovulasyon kullandınız mı belki geç döllenme dir

Değilsin canım gecikmem stresten olabilir

Benimde böyle oldu geçen aylarda günüm geçti beta 1.20 çıktı doktorum bazı hastaların değerleri yükseliyor bi kaç gün daha bekle tekrar kan ver demişti 2 gün sonra regl olmuştum ben inş sizin yükselir bendede acayip bulantı şişkinlik olmuştu

6 gun gecikme ye gebelik olsa cıkardı bu sonuc negatif ovulasyon kullandınız mı belki geç döllenme dir
Hayır bir şey kullanmadım.. Hemşire bir arkadaşımda küçük bir olasılıkla olabilir değerin düşük de çıkmamış çünlü tam sınır da dedi. eğer 2-3 haftanın içindeysen kimi anne de erken belli olmayacağını söyledi.

Bu forumdada okumuştum beta sı 1.20 çıkıp değerleri yükselenleri bir umut olabilir en iyisini Allah bilir hakkınızda hayırlısı olsun 🤷‍♀️
Aslında bende ondan şüphelendiğim iiçin sormak istedim. belki daha önce bu şekilde sonuç alıp hamilelik daha sonra çıkmıştır diye.

Hayır bir şey kullanmadım.. Hemşire bir arkadaşımda küçük bir olasılıkla olabilir değerin düşük de çıkmamış çünlü tam sınır da dedi. eğer 2-3 haftanın içindeysen kimi anne de erken belli olmayacağını söyledi.
Aynen banada doktorum böyle demişti bekleyin bakalım sizde hayırlısı olsun hakkınızda ☺️🤲

Benim negatif sonuclarım hep 1 20 dir hiç şaşmaz hani 4 5 olsa tamam derim de bu sonucta cok umitlenme derim uzmek istenem ama tek olasılık gec yumurtlama olması belirtilerin gebeliğe benziyor ama üşütmüşte olabilirsin kendini kotuye hazırlaki üxülmeyesin

Benimde böyle oldu geçen aylarda günüm geçti beta 1.20 çıktı doktorum bazı hastaların değerleri yükseliyor bi kaç gün daha bekle tekrar kan ver demişti 2 gün sonra regl olmuştum ben inş sizin yükselir bendede acayip bulantı şişkinlik olmuştu
Şu an aynyız, inşallah rabbim aratmasın isteyen herkesi evlat sahibi yapsın. bu süreç çok can sıkıcı bekleme, merak. bütün ay düşünmeden geçiriyorum fakat bu çocuk düşündüğümden beri ilk gecikmem ve sürekli acaba mı hissi içindeyim

Benim negatif sonuclarım hep 1 20 dir hiç şaşmaz hani 4 5 olsa tamam derim de bu sonucta cok umitlenme derim uzmek istenem ama tek olasılık gec yumurtlama olması belirtilerin gebeliğe benziyor ama üşütmüşte olabilirsin kendini kotuye hazırlaki üxülmeyesin
Yorumlarınız için teşekkür ederim bekleyip göreceğim. pazartesiye kadar hala regli olmazsam bir kan tahlili daha yapacağım... :/

Şu an aynyız, inşallah rabbim aratmasın isteyen herkesi evlat sahibi yapsın. bu süreç çok can sıkıcı bekleme, merak. bütün ay düşünmeden geçiriyorum fakat bu çocuk düşündüğümden beri ilk gecikmem ve sürekli acaba mı hissi içindeyim
Evet bu süreç baya yoruyor insanı şimdi benimde bata 4 gün var ama hiç bir belirti yok🤷‍♀️ bakalım görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler 🤲

Bende de çıkmadı önce kasık ağrılarım vardı kan testi yapıldı önce gebelik yok iğne ilaç verdiler ağrı kesici iğne antibiyotik verdiler benim agrılarım geçmedi çogaldı başka hastaneye gittim idrar testi ver önce sonuç çıkınca muayene edicez dediler sonuç pozitif yerleşme ağrısı dedi hep acile gittim

Maalesef şuan bu test sonucuna göre yok regl oldun mu bilemiyorum ama inşallah rabbim gonlundekini versin insallah

Back