• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim?

Yagmurquler34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2020
1
0
1
24
Iliskiden 4 gün sonra adet oldum ama adetime 2gun varken oldum normal adet gibi yoğun değildi ama kanama vardı 1 ped kullandım bu sürede şimdi adetime 8gun var belimde ve karnımda şiddetli ağrı var krapmve batma şeklinde geçen haftada bir iki damla kahverengi akıntı yasadim lütfen yardımcı olurmusunuz

Iliskiden 4 gün sonra adet oldum ama adetime 2gun varken oldum normal adet gibi yoğun değildi ama kanama vardı 1 ped kullandım bu sürede şimdi adetime 8gun var belimde ve karnımda şiddetli ağrı var krapmve batma şeklinde geçen haftada bir iki damla kahverengi akıntı yasadim lütfen yardımcı olurmusunuz
Benim de oğlumda kahverengi akıntı gelmişti kasık ağrısından anlamıştım hamile olduğumu canım test yaptın mı?

Back