• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

Onurlugunler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2019
22
4
36
34
Bir sey soracagım6 ocakta adetim bitti 11 ocakta çatlatma iğnesi plalı sekiz gün oldu bes gündür de kahverengi akıntım bar az az olmakla beraber adetime daha 17 gün var ama goguslerimde dehset bir agrı sızı var ve bugun kan testi verdim hcg 2,35 cıktı sizce cok mu erken davrandım

Bir sey soracagım6 ocakta adetim bitti 11 ocakta çatlatma iğnesi plalı sekiz gün oldu bes gündür de kahverengi akıntım bar az az olmakla beraber adetime daha 17 gün var ama goguslerimde dehset bir agrı sızı var ve bugun kan testi verdim hcg 2,35 cıktı sizce cok mu erken davrandım
Çok erken olmus test icin bekliyceksin 15 gun insallah bebegin vardir dostum InsAllah bize de dua et bizimde olsun

Çok erken olmus test icin bekliyceksin 15 gun insallah bebegin vardir dostum InsAllah bize de dua et bizimde olsun
Gercekten mevlam kimsenin evini neşesiz evlatsız bırakmasın
Cidden zor bır surecmiş sabır denen kavramı oyle bir hıssedip yasıyorsunki mevlam hepimizin ellerini dualarını bos cevirmesin

Gercekten mevlam kimsenin evini neşesiz evlatsız bırakmasın
Cidden zor bır surecmiş sabır denen kavramı oyle bir hıssedip yasıyorsunki mevlam hepimizin ellerini dualarını bos cevirmesin
Amin arkadasim.amin hayatimda ilk kez kendimi yetersiz vasifsiz bir ise yaramaz.hissediyorum cok zor

Ama benim bu zamanlarda boyle agrım olmasizdı hıc kanamamda olmadı yanı keke anca adetime uc gun ya da ıkı gün kala olurdu anlardım hastalıgım gelıo
Bu sefer az da olsa gelıo kahverengı akıntı her gun ve goguslerimdeki sisme ve agrı beni cok supelendirdi
Belki de çatlatma iğnesinden dolayı

Amin arkadasim.amin hayatimda ilk kez kendimi yetersiz vasifsiz bir ise yaramaz.hissediyorum cok zor
Kesinlıkle oyle dusunme bunu bize verecek tek yaradan bu senin benim elimde olablicek bır durum bır olgu degil ya da belli bi mıktar verıp alınacak ya da bir emek karsılıgında sana verılcek bir durum degıl kesinlıkle oyle dusunme olursa da cok sukur deriz olmazsa da rabbim bir bildigin mutlaka vardır deriz deme oyle

Back