Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nazife 01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2020
497
239
33
24
Merhaba arkadaşlar yeniyim bir sorum olcakti adetim 4 gun gecikti ve ben idrarda gebelik testi yaptım pozitif cikti sonra hastaneye gidtim kanda beta hcg sonucum 279 cikti doktor keseyi göremiyorum dedi perşembe günü tekrar gelmemi söyledi bu durumu yaşayanlar varmi hamilemiyim bilmiyorum sevinemiyorum da inşallah hamileyimdir yardim!!!

Değerine göre hamilesin ama daha kese görünmez birdahaki gittiğinde görebilirsin belki.hayirli olsun insaALLAH

Yani zaten bi cocugunuzda varmis betanin 5i gecince hamilelik oldugunu biliyo olmaniz lazim oglende sormussunuz hamilemiyim diye sevincinize veriyorum..

Yani zaten bi cocugunuzda varmis betanin 5i gecince hamilelik oldugunu biliyo olmaniz lazim oglende sormussunuz hamilemiyim diye sevincinize veriyorum..
Ben çocuğum var fln demedim nerden çıkardınız bunu anlamıyorum ilk hamileliğim benim bu

Ben çocuğum var fln demedim nerden çıkardınız bunu anlamıyorum ilk hamileliğim benim bu
Profilinizde cocugu var yaziyor o zaman hamile oldugunuzu bildiginiz icin oyle yazdiniz galiba
Birde anneler klubune uyesiniz..

Hamilesin canım hayırlı olsun 1500 gibi Bi değerde vajinal ultrason ile baktığımda ancak keseyi görebilir diye biliyorum sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Hamilesin canim zaten bu degerle kese goremezsin 2 gune bo 2 kat artisi takip edilir ama 1 hafta icinde gorecegini umuyorum icin rahat etmezse ogrendigin degerden 2 gun sonrasini yeniden kan ver 2 kat artiyosa bil ki bseyler yolunda ilerliyosaglikla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…