- 19 Aralık 2019
- 11
- 8
- 1
- 36
- Konu Sahibi Papatyam3448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok net hamılesınız. hayırlı olsun
Sizce yanılma payı varmıyor bu testin ?Tebrikler canim hamilesin
sılık cıkıp yanıltanı gordum de bu t daha koyu yanı artık en az 5 haftalık benım dusuncem .Sizce yanılma payı varmıyor bu testin ?
Evet inanamadım tekrar yapmak istedim yapalı 1 2 saat oldu2 test yapmışsınız sanirm bariz net yani çizgiler kan testide yapin hala emin degilseniz
Bence yokSizce yanılma payı varmıyor bu testin ?
Sarı akıntınız bide belinizde agrı oluyormuyduEvet inanamadım tekrar yapmak istedim yapalı 1 2 saat oldu
Hamilesiniz yanj çizgiler cok net sekilde belli. Yarin doktora gidinEvet inanamadım tekrar yapmak istedim yapalı 1 2 saat oldu
16 kasımda. En son reğli tarihim . Aralık 14 15 arası olmam gerekiyordu 5 gün felan geçti sanırım ama bende 2 haftadır çok şiddetli bel agrılarım var bide reğli olucak gibi kaşıklarımda günlerdir sancım var gelip geçen amaKaç gündürr günün geçiyo canim birde belirtilerin ne
İnşallah sabah erkenden gitçem gerçekse ilk bebeğim olucakHamilesiniz yanj çizgiler cok net sekilde belli. Yarin doktora gidin
İnşallah hamilesindir canim bende de bu belirtiler var benim günüme de az kaldi yarin gidip kan ver16
16 kasımda. En son reğli tarihim . Aralık 14 15 arası olmam gerekiyordu 5 gün felan geçti sanırım ama bende 2 haftadır çok şiddetli bel agrılarım var bide reğli olucak gibi kaşıklarımda günlerdir sancım var gelip geçen ama
Birde sadece bas agrım vardı 2 3 gündürİnşallah hamilesindir canim bende de bu belirtiler var benim günüme de az kaldi yarin gidip kan ver
İnşİnşallah hamilesindir canim bende de bu belirtiler var benim günüme de az kaldi yarin gidip kan ver
İnşallah öyledirHey maşallah
Gümbür gümbür hamilesiniz:)
Belim 1 haftadan fazladır çok ayrıyordu ewet akıntıda var ama şeffafSarı akıntınız bide belinizde agrı oluyormuydu