• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim?

ahsenduhaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2019
397
123
103
30
Merhaba arkadaşlar 10 gündür adetim gecikti idrar testi yaptım negatif çıktı kan testi yaptim 3 gun once negatif çıktı hic sancm yok normalde adet sancm 1 hafta onceden gelirdi ama yok bulantım var gündüz arar ve geceleri şiddetli bulantı oluyor deminde karnıma şiddetli kramp girdi. Geç döllenme olabilir mi? Şüphemin büyük sebebi adet sancimin hic olmaması? Yardımcı olur musunuz?

Canim benimde boyle olmustu gecen ay normalde adetin gecikiyormu
Oluyordu canim zaten prolaktik yüksekliği var bende duzensizlik oluyordu ama 2 ay ust ustte duzenli oldum ilk haftalar oldu aynı günlee hemem hemen ama simdi 10 gun gecti bide ben adet olcagim zamn belli olurdu agrilarla

Oluyordu canim zaten prolaktik yüksekliği var bende duzensizlik oluyordu ama 2 ay ust ustte duzenli oldum ilk haftalar oldu aynı günlee hemem hemen ama simdi 10 gun gecti bide ben adet olcagim zamn belli olurdu agrilarla
Aynen benumde oyleydi duzensuzdu ama 2 ay boyunca hep duzenli hatta 1 gun inceden oldum ama 3. Ayda 10 gun gecikti bebde baya umutlandim ama doktor gebelik yok demisti bence sen kan testi yaptır tetse cikmayip gebe kalan cok var

Bende adete bir gun kala evde test yaptim negatifti. 12 sonra evde yaptim yine. Cok silik cizgi cikti ayni kan verdim degerim 33 cikti. Ama benim adet sancim da oluyodu. Bende gec dollenme olabilir

Bende adete bir gun kala evde test yaptim negatifti. 12 sonra evde yaptim yine. Cok silik cizgi cikti ayni kan verdim degerim 33 cikti. Ama benim adet sancim da oluyodu. Bende gec dollenme olabilir
Gec dollenme olabilir mi bende canm

Aynen benumde oyleydi duzensuzdu ama 2 ay boyunca hep duzenli hatta 1 gun inceden oldum ama 3. Ayda 10 gun gecikti bebde baya umutlandim ama doktor gebelik yok demisti bence sen kan testi yaptır tetse cikmayip gebe kalan cok var
Rabbim hayırlarsini nasip etsin randevu aldm jinekologa gitmeye korkuyorum negatif dicek diye istiyorum Rabbim nasip etsin isteyen herkese

Korkma ya belki guzel haberlwr alirsin yoksada baktir tabi kendine
Ya bende bide hormon yüksekliği oldugu icin korkuyorum his mi bilmiyorum bi yanımda var diye bi yanimda hormon yukseldi diyo bi test negatifti bi testim cok cok silikti 2. Cizgisi cok umutlandm kan testi yaptirdim negatif cikti simdi bekliyorum randevuyu

Back