Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar en son regl tarihim 05.09.2019 başlangıç (09.09.2019 bitiş) 22.09.2019 çok az bir kanamam oldu ben diyim yarım saat siz diyin 1 saat 2 gün sonra tekrardan aynı şekilde kanamam oldu. Hesaplarıma göre ben 8 gün geciktim. Kan tahlilimin ilkin de pozitif ikincisinde düşük çıktı yapmış olduğum testler sırasıyla en altta olan en son yaptığım 12.09.2019 tarihinde yaptığım.
Tam olarak kuzum 0,10 nasıl pozitif sonuç şuan 7 den küçük değerleri negatif kabul ediyorlar idrar testlerinde de tavsiyem biraz az idrar damlat böyle sağlıklı sonuç alamazsın
Tam olarak kuzum 0,10 nasıl pozitif sonuç şuan 7 den küçük değerleri negatif kabul ediyorlar idrar testlerinde de tavsiyem biraz az idrar damlat böyle sağlıklı sonuç alamazsın