Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ipad

sevgi
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2016
185
138
103
Arkadaşlar bugün bu testi yaptım 3 saat sonra böyle oldu adetime 11 gün var dayanamadım yaptım göğüslerim bugün çok şişti halsizim ve eşimle beraber olmadan bir gün önce çok şiddetli kasık ağrım vardı beraber olduktan sonra kasık ağrımın şiddeti hafifledi ama hala ağrıyor biliyorum yoktur ama umut işte belki güzel şeyler duymaya ihtiyacım var.. rabbim olmayan herkeze o guzel duyguyu yasatsin insallah
20191007_132148.jpg
20191007_132148.jpg

Malesef test bozuk çıkmış . Pozitif çizgisi değil görülen. Adet tarihinden en erken 5 gün önce gördüm ben pozitifi. 6 gün öncesi negatif çıkıyordu. Çok erken öğrenmek için

Maalesef.. henüz adetinize çok var.. olsa bile çıkmaz. o çizgi ise kuruma çizgisi. şuan yumurtlama döneminiz bile olabilir hatta .

Malesef test bozuk çıkmış . Pozitif çizgisi değil görülen. Adet tarihinden en erken 5 gün önce gördüm ben pozitifi. 6 gün öncesi negatif çıkıyordu. Çok erken öğrenmek için
Evet haklisiniz çıkmayacağını bile bile yaptım çok yoruldum 2 yıldır hep aynı hüsran her defasında bu ay test alamayacağım adet gününü bekleyeceğim diyorum ama dayanamıyorum işte

Çok erken canım. Test bozuk çıkmış. Regl olmadan bir kaç gün olmadan ya da sonrasında yap bence. Umarim her şey gönlünüzce olur

Dayanamadım ikinciye test yaptım böyle çıktı çok silik pembe oldu Allahım umutlanmak istemiyorum ama test yapmadan da duramıyorum

Eklentiler

• 20191007_161613.jpg
    20191007_161613.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 73
  • 20191007_161506.jpg
    20191007_161506.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 72
Dayanamadım ikinciye test yaptım böyle çıktı çok silik pembe oldu Allahım umutlanmak istemiyorum ama test yapmadan da duramıyorum
Çizgi kaymış ama testin özelliği böyleyse hamilesin canım hayırlı olsun.
Kan testiyle onayla 🤭

Benimde hamileliğim silik çizgi ile çıkmıştı ama sizin silik çizginiz t nin altında değil, bence testte bir hata var

Benimde hamileliğim silik çizgi ile çıkmıştı ama sizin silik çizginiz t nin altında değil, bence testte bir hata var
Iki gün sonra doktora gitcem umarım iyi haberler alırım duanızı eksik etmeyin teste böyle ama bünyamin inşallah diyor diyer yanım yok diyor

Back