Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gün önce idrar testi yaptım çok ama çok hafif bir çizgi çıktı ama sanki ıslandı diye altında ki çizgi çıkmış gibiydi4 gün geçtiyse idrar testinde de çıkar evde bir bak bence..
İdrar testini tekrarla ya da kan tahlili yaptir küncü renk ıslandı diye çizgi oluşmaz bazen bazı durumda HCG çok küçük çizgi cikarta bilir bu yüzden testi tekrarlamani öneriyorum.2 gün önce idrar testi yaptım çok ama çok hafif bir çizgi çıktı ama sanki ıslandı diye altında ki çizgi çıkmış gibiydi
Gecersiz test o. Zamani grcmis. Tekrar yapin.Önce ki gün yaptığım test bekleyince çizgi oluşur mu
Bnimde öyle olmuştu daha yini olduğu için öyle oluyor2 gün önce idrar testi yaptım çok ama çok hafif bir çizgi çıktı ama sanki ıslandı diye altında ki çizgi çıkmış gibiydi
Beklediğiniz bir hamilelikmiydiHamileymişim![]()
Sağolungözunuz aydın
Beklediğim değil ama istediğim bir hamileliktiBeklediğiniz bir hamilelikmiydi
hiç test yapmadınız mı bu süreçteYa arkadaşlar kafamı karıştıran bir konu var. Adetleri düzenlidir benim normalde ve bir hafta sürer. İlk kez geçen ay yaklaşık 10 gün önce oldum ve 3 gün sürdü. Normal adetime göre daha azdı. Ve inanılmaz karın ağrım var. Gögüslerde hafif hassasiyet. Bel ağrısı da var. Ve 12 gün geçti dün bir iki damla kahve rengine yakın lekelenmem oldu. Hamile miyimdir acaba![]()
Yaptım ve negatif çıktı. Fakat alelacele yaptığım bir testi. İşe yetişmem gerekiyordu. Doğrusu biraz şüpheliyim yaptığım testten. Yarına randevu aldım. Bakalımhiç test yapmadınız mı bu süreçte