• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

Zgmrt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2019
14
5
1
31
Arkadaşlar reglim 4 gün gecikti daha önce hiç gecikme olmazdı en fazla 1-2 gün olurdu. Ama adet sancılarım var heran olacakmış gibi hissediyorum. Bide çok üşüyorum tahlil yapmaya korkuyorum dua edin lütfen hamileyimdir inşallah 🙏🏻

4 gün geçtiyse idrar testinde de çıkar evde bir bak bence..

Boşa umutlandırmak istemem kişiden kişiye değişiyor çünkü ama bende çok üşüyordum 😂

2 gün önce idrar testi yaptım çok ama çok hafif bir çizgi çıktı ama sanki ıslandı diye altında ki çizgi çıkmış gibiydi
İdrar testini tekrarla ya da kan tahlili yaptir küncü renk ıslandı diye çizgi oluşmaz bazen bazı durumda HCG çok küçük çizgi cikarta bilir bu yüzden testi tekrarlamani öneriyorum.

Önce ki gün yaptığım test bekleyince çizgi oluşur mu

Eklentiler

• 224885D9-BCDE-4BA3-8F2B-66B01346518B.jpeg
    224885D9-BCDE-4BA3-8F2B-66B01346518B.jpeg
    68,5 KB · Görüntüleme: 99
2 gün önce idrar testi yaptım çok ama çok hafif bir çizgi çıktı ama sanki ıslandı diye altında ki çizgi çıkmış gibiydi
Bnimde öyle olmuştu daha yini olduğu için öyle oluyor

Ya arkadaşlar kafamı karıştıran bir konu var. Adetleri düzenlidir benim normalde ve bir hafta sürer. İlk kez geçen ay yaklaşık 10 gün önce oldum ve 3 gün sürdü. Normal adetime göre daha azdı. Ve inanılmaz karın ağrım var. Gögüslerde hafif hassasiyet. Bel ağrısı da var. Ve 12 gün geçti dün bir iki damla kahve rengine yakın lekelenmem oldu. Hamile miyimdir acaba 🤔

Ya arkadaşlar kafamı karıştıran bir konu var. Adetleri düzenlidir benim normalde ve bir hafta sürer. İlk kez geçen ay yaklaşık 10 gün önce oldum ve 3 gün sürdü. Normal adetime göre daha azdı. Ve inanılmaz karın ağrım var. Gögüslerde hafif hassasiyet. Bel ağrısı da var. Ve 12 gün geçti dün bir iki damla kahve rengine yakın lekelenmem oldu. Hamile miyimdir acaba 🤔
hiç test yapmadınız mı bu süreçte

Back