Hamilemiyim

Ajarerdogan

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2019
124
47
13
26
Merhaba,ben 6 gün öncesine kadar 18 gün boyunca kanama gördüm doktora gittiğimde bana yumurtan çatlamış dedi.ama şimdi yine kanamam var aranızda böyle sorunu olan varmiydi lütfen cevap yazabilirmisiniz????

Bu kadar yoğun ve uzun süren kanamanın yumurta çatlamasıyla alakası yok canım. Bence bunun için başka bir doktora gitmelisin. Ayrıca yumurtası çatlayan kadınlar hamile kalma döneminde olduğunu gösterir. Yani regl olduğun tarihten itibaren üzerine 12 gün falan sayarsın o hafta boyunca yumurtlama haftan olur ve gebe kalma şansın yüksektir.

Yumurta çatlamasıyla bu konunun bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. 18 gün kanama mutlaka bir rahatsızlığın sonucudur. Başka bir doktora gitmenizi öneririm. Miyom vs gibi şeylerde kanamaya yol açabiliyor çünkü.

Merhaba testimi aticamda foto olarak atamıyorum yardımcı olurmusunuz

Merhaba testimi aticamda foto olarak atamıyorum yardımcı olurmusunuz
Mesaj yazdigimiz kisimda ustte ifade simgesi var gulen yuz onun yanindaki simgeye dokunursan yukleyebilirsin. Bu arada okadar uzun kanama baska bir sorun olduguna isaret olabilir. Yumurta çatlaması ise dollenmeye müsait anlamina geliyor yumurta catladigi zaman iliski olursa diger gunlere gore gebelik ihtimali daha yüksektir. Her ay her kadinda yumurta catliyor zaten dollenme olusmayinca çatlayan bu yumurta adet kanaması ilk atılıyor dollenme olursada adet olmuyoruz zaten yumurta buyumeye basliyir bebis yola giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…