Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya öyle de dün yaptım mesela çıkmadı hep aynı marka ile yapıyorum yani pozitif olduğu gün de bozuk test beni mi bulduİkinci çizgi belirgin gibi ama bozuk olma ihtimali de var dağıldığı için, bir test daha yapın bence
Kan testi yaptırın o halde kesin sonuç alırsınızYa öyle de dün yaptım mesela çıkmadı hep aynı marka ile yapıyorum yani pozitif olduğu gün de bozuk test beni mi buldu![]()
Tatlim test bozuk fakan değil idarri çok damlatmissin yüksek ihtimal pozitif hemen kan ver sağlıkla gelsin insallahKızlar adetim 14 gun geçti bugün ilk defa idrar testinde pozitifi gördüm sizce hamilemiyim
Ya şu cevaba çok rahatladım gerçekten inşallah öyledir sabah bi daha denicem bu sefer dikkatli olucamTatlim test bozuk fakan değil idarri çok damlatmissin yüksek ihtimal pozitif hemen kan ver sağlıkla gelsin insallah
En fazla 4 damla damlat ve en az 5 dk bekle benim ilk 3 testim sırf bu yüzden çöpe gittiYa şu cevaba çok rahatladım gerçekten inşallah öyledir sabah bi daha denicem bu sefer dikkatli olucam
InşallahBence hamilesin canım
Hamilesin canım hayırlı olsun.Adetime üç gün var acaba hamilemiyimEki Görüntüle 2300838
Hamilesin tebriklerAdetime üç gün var acaba hamilemiyimEki Görüntüle 2300838
Inşallah