Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ever 2.çizgi silik ama benim de ilk testim böyleydiarkadaşlar sizce bende var mı hamilelik. bu testlerin yanlış çıkma ihtimali nedir. inşallah olursa ilk bebeğim olcak. 4 gün geciktim.
Merhaba
Reglim bu ay gecikti gecikmenin ikinci günü yaptıgım test sizce ikinci çizgi gözüküyormu ?
Yoksa ben mi umutlanıyorum kızlar![]()
peki teşekkür ederim. p. Tesi gitcem inşallah.Var gıbı duruyor bence kan ver
Allah razı olsun inşallahEver 2.çizgi silik ama benim de ilk testim böyleyditebrik ederim en kısa zamanda kan testi yaptırın
Sen de de gorunuyorarkadaşlar sizce bende var mı hamilelik. bu testlerin yanlış çıkma ihtimali nedir. inşallah olursa ilk bebeğim olcak. 4 gün geciktim.
Sağol canımMalesef ben pek göremedim amabi kaö gün sonra tekrar test yapın isterseniz
Kesin varsa çıkar yapın böyle endişe daha kotuBenim gecikmemim 9. Günü tekrar test yapıp negatif çıkarmı diye korkumdan yapamıyorum
Hayirli olsunarkadaşlar sizce bende var mı hamilelik. bu testlerin yanlış çıkma ihtimali nedir. inşallah olursa ilk bebeğim olcak. 4 gün geciktim.
çok üzüldüm gerçektenİnşallah hamilesindir ve benım yasadıgımı yazamazsın ben evlılıgımın 18. Ayında çatlatma iğnesi İle hamıle kalmıştım ve 3 ay düşük yasadım maalesef inan hamıle kalıp düşük yasamak cok daha zor rabbım istediğini verir inşallah
İnşallah rabbım isteyen herkese versın su an o kadar zor Bı surecteyım ki sen bebegını kaybediyorsun ve cevrende en yakın arkadaşların ablan kuzenin hamıle ve hepsı tek tek doguruyor ve bu yasadıgın acıyı kat be kat artırıyorçok üzüldüm gerçektenAllahım sağlıkla gönlüne göre versin inşallah
![]()
anlıyorum seni bizde 3 senedir istiyoruz olmadı. olursa ilk olacak inşallah. durumun zor ama böyle koyuverme kendini. herşeyin Bi sırası vardır rabbim gönlüne göre versin inşallahİnşallah rabbım isteyen herkese versın su an o kadar zor Bı surecteyım ki sen bebegını kaybediyorsun ve cevrende en yakın arkadaşların ablan kuzenin hamıle ve hepsı tek tek doguruyor ve bu yasadıgın acıyı kat be kat artırıyor![]()
İnşâllah canım rabbım hepımıze nasıp eder tek yapacağımız şey dua sabır ve tevekkül Allah yardımcımız olsunanlıyorum seni bizde 3 senedir istiyoruz olmadı. olursa ilk olacak inşallah. durumun zor ama böyle koyuverme kendini. herşeyin Bi sırası vardır rabbim gönlüne göre versin inşallah![]()