• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim ?

140614

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
85
43
8
30
Merhaba

Reglim bu ay gecikti gecikmenin ikinci günü yaptıgım test sizce ikinci çizgi gözüküyormu ?
Yoksa ben mi umutlanıyorum kızlar 🙂

Eklentiler

• 1C0DDD3D-EA45-48BA-9908-68BBEE320C10.jpeg
    1C0DDD3D-EA45-48BA-9908-68BBEE320C10.jpeg
    83 KB · Görüntüleme: 431
arkadaşlar sizce bende var mı hamilelik. bu testlerin yanlış çıkma ihtimali nedir. inşallah olursa ilk bebeğim olcak. 4 gün geciktim.

Eklentiler

• IMG_20190629_220500.jpg
    IMG_20190629_220500.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 400
arkadaşlar sizce bende var mı hamilelik. bu testlerin yanlış çıkma ihtimali nedir. inşallah olursa ilk bebeğim olcak. 4 gün geciktim.
Ever 2.çizgi silik ama benim de ilk testim böyleydi 😊 tebrik ederim en kısa zamanda kan testi yaptırın

İnşallah hamilesindir ve benım yasadıgımı yazamazsın ben evlılıgımın 18. Ayında çatlatma iğnesi İle hamıle kalmıştım ve 3 ay düşük yasadım maalesef inan hamıle kalıp düşük yasamak cok daha zor rabbım istediğini verir inşallah

Benim gecikmemim 9. Günü tekrar test yapıp negatif çıkarmı diye korkumdan yapamıyorum

İnşallah hamilesindir ve benım yasadıgımı yazamazsın ben evlılıgımın 18. Ayında çatlatma iğnesi İle hamıle kalmıştım ve 3 ay düşük yasadım maalesef inan hamıle kalıp düşük yasamak cok daha zor rabbım istediğini verir inşallah
çok üzüldüm gerçekten 😢 Allahım sağlıkla gönlüne göre versin inşallah 🙏

çok üzüldüm gerçekten 😢 Allahım sağlıkla gönlüne göre versin inşallah 🙏
İnşallah rabbım isteyen herkese versın su an o kadar zor Bı surecteyım ki sen bebegını kaybediyorsun ve cevrende en yakın arkadaşların ablan kuzenin hamıle ve hepsı tek tek doguruyor ve bu yasadıgın acıyı kat be kat artırıyor 😔

Arkadaşlar merhaba adetime 7 gün var 15 gün kala keskin kasık ağrıları,boğaz ağrısı,halsizlik,yorgunluk göğüs ağrısıve ayakta beş dakikada dursam bel ağrım var geceleri bile ağrıyor sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi ?

İnşallah rabbım isteyen herkese versın su an o kadar zor Bı surecteyım ki sen bebegını kaybediyorsun ve cevrende en yakın arkadaşların ablan kuzenin hamıle ve hepsı tek tek doguruyor ve bu yasadıgın acıyı kat be kat artırıyor 😔
anlıyorum seni bizde 3 senedir istiyoruz olmadı. olursa ilk olacak inşallah. durumun zor ama böyle koyuverme kendini. herşeyin Bi sırası vardır rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏

anlıyorum seni bizde 3 senedir istiyoruz olmadı. olursa ilk olacak inşallah. durumun zor ama böyle koyuverme kendini. herşeyin Bi sırası vardır rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏
İnşâllah canım rabbım hepımıze nasıp eder tek yapacağımız şey dua sabır ve tevekkül Allah yardımcımız olsun 🙏

Back