• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

Esraemrectk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2019
14
0
1
26
Kızlar meraba biraz uzun olucak helal edin . İki aydır ayın 14 ünde adet oluyorum 6 gün sürdü bitti . Eşim asker mart 2 sinde geldi ve ilişki başladı ve ben mart ayının 11 inde adet oldum yani dün ama hamile olablirmiyim istiyoruz zaten . Ovilasyon testinde yumurtlama gün olrak gözükdü 3 gün üst üate ilişki oldu . İlk bebegm olck anlamıyorum yardımcı olablrmisinz

Ama tam olarak adet gibi degil dun oldum 16.30 da uyürürken hissettm ve gittgm yerde ec giremedm akşm 10 bucukda açıp baktıgımda gunluk pedimden dışarı çıkmamış bile oyle bi kanama olmuş ve bugnde öyle aşırı derecede kanamam yok . Normalde çok koyu kırmızı olurdum .

Ama tam olarak adet gibi degil dun oldum 16.30 da uyürürken hissettm ve gittgm yerde ec giremedm akşm 10 bucukda açıp baktıgımda gunluk pedimden dışarı çıkmamış bile oyle bi kanama olmuş ve bugnde öyle aşırı derecede kanamam yok . Normalde çok koyu kırmızı olurdum .
Kahverengimi akıntı dediğin

İnanın sanki hiç adet kanını hatırlamıyor gibiyim nasl iş ben anlamadm;( kahverengi gibide degil gibide ama çok koyu degil kırmuzılık

Merhaba ben yeni katılıyorum 6 aylık evliyim pko var bende bebek istiyorz ama olmadı hiç smdiye kadar 26 gündür adet gecikmesi yasıyorum 10 gün önce test yaptm negatif sanırım hamile de değilim ama olmadığım her an umutlanmıyorm bu kadar uzun sürüp gecikme hamile olan var mı lütfen yardımcı olun

Merhaba ben yeni katılıyorum 6 aylık evliyim pko var bende bebek istiyorz ama olmadı hiç smdiye kadar 26 gündür adet gecikmesi yasıyorum 10 gün önce test yaptm negatif sanırım hamile de değilim ama olmadığım her an umutlanmıyorm bu kadar uzun sürüp gecikme hamile olan var mı lütfen yardımcı olun
Canım bende pkoluyum benimde iki haftadır geçiyor idrar testim negatif

Back