Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yukselen123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2018
125
34
48
30
Adetime 5 gün var ve benden 4 günüdr kahverengi lekeler gelıyor gebelık testi yaptım ama negatif çıktı sizce hamilemiyim yardımcı olurmusunuz lütfen

Son düzenleme:
Üzülerek söylüyorum ama bu bende iki ay üstüste oldu. Temmuz ve ağustos aylarında. Aderimden 8-9 gün önce başladı kan testleri negatif çıktı sonundada adet oldum zaten. Rabbim hayırlı gebelik nasip etsin cümlemize inşallah cnm. Bu bir hayal kırıklığı olmasın sende, nasip değilmiş de, üzülme cnm. Başıma gelen bu, ama böyle olup gebe kalan var mıdır bilmiyorum. Adet gününde lekelenmeleri olanları okudum ama öncesini hiç görmedim

Tesekkur ederim eşimle aylardır o kadar yıprandikki herşeyde aceba diyoruz😔
Cnm yaaa üzüldüm şimdi😔 ama vakti vardır elbet, sabırla bekle. Bnm ilk kızım 9 sene sonra oldu. İnan başıma gelmemiş olsa sabret demeye yüzüm olmazdı. Bu ayki belki sağlıksız olacaktı belki hayırsız. Rabbim sana da isteyen herkesede hem hayırlı hem sağlıklısını nasip etsin cnm🙏🙏 inşallah tez zamanda gebelik müjdesini alırsın cnm🙏🙏🙏❤️

Cnm yaaa üzüldüm şimdi😔 ama vakti vardır elbet, sabırla bekle. Bnm ilk kızım 9 sene sonra oldu. İnan başıma gelmemiş olsa sabret demeye yüzüm olmazdı. Bu ayki belki sağlıksız olacaktı belki hayırsız. Rabbim sana da isteyen herkesede hem hayırlı hem sağlıklısını nasip etsin cnm🙏🙏 inşallah tez zamanda gebelik müjdesini alırsın cnm🙏🙏🙏
[/QUOTE aminnn inşşallah Allah razı olsun

Back