• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

Aysenur1037

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2018
193
40
18
35
Kızlar aralığın onunda adet oldum 30 günde bir adet görüyorum lakin bir buçuk ay adet görmedim geçen ki adetimde doktor ultrason da baktı rahim duvarinin kalınlaşması ve yumurtalığın gayet güzel dedi belki gebelik var ama kanda bakalım dedi ama negatif çıktı bebek yerini yapiyor herseyin mukemmel dedi sonra dört gun sonra Aralık onda adet oldum şimdi dokuzunda adet olmam gerekiyordu üç gün geciktim sarı akıntim var sizce gebelik varmıdır

İdrar testi yapsanız belki cıkar..
Olmadı en garanti kan testidir..en azından ne olduğunu bilir ona göre davranırsın..
Kafaya takmakda iii değil ama inşallah kalbindeki olur..

Kızlar aralığın onunda adet oldum 30 günde bir adet görüyorum lakin bir buçuk ay adet görmedim geçen ki adetimde doktor ultrason da baktı rahim duvarinin kalınlaşması ve yumurtalığın gayet güzel dedi belki gebelik var ama kanda bakalım dedi ama negatif çıktı bebek yerini yapiyor herseyin mukemmel dedi sonra dört gun sonra Aralık onda adet oldum şimdi dokuzunda adet olmam gerekiyordu üç gün geciktim sarı akıntim var sizce gebelik varmıdır

Senle aynıyım canım, bende onunda olacaktım tek kahve akıntı geldi bitti daha sökülmedi

Canım ben adete 5 gün kala yapmıştım yok çıktı ama ben sanki 19.gün hamile kaldım gibime geliyor eğer öyleyse test için erkendi. Bidaha yapmadım
Bende eşim izine gelmişti 31son yumurtlamada birlestik uzun süre birleşme olmayınca tuttumu acaba diyorum eğer öyleyse daha yenidir çıkmaz diye test yapmıyorum

Bende eşim izine gelmişti 31son yumurtlamada birlestik uzun süre birleşme olmayınca tuttumu acaba diyorum eğer öyleyse daha yenidir çıkmaz diye test yapmıyorum

Bende o yüzden bekliyorum canım, sabahta adet ağrısı oldu ama akıntı normal beyaz. Bi ayın 10da kahve leke geldi bir sefer başka yok

merabalar inş hamilesinizdir bende bu ay beş gün geciktim test yaptım ama ikinci çiZgiyi hafif görür gibi oldum banamı öyle geldi anlamadım resmini çektim birde sizler baksanız olurmu fikirlerinizi almaya ihtiyacım var kan tahlilim negatif çıktı aslında yinede o umut hep var hasta olana kadar

Back