• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

gozdegkhn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2018
54
25
3
29
Kızlar bu yaptığım Ovulasyon testi adetime 5 gün var hamile olabilirmiyim
Screenshot_20180815-193721.jpg

Malesef ovulasyon testlerinde her zaman silik cızgi çıkabiliyor vücudumuzda lh hormonu olduğu için koyu olması gerekirdi.

Lh vücutta hep olan bir hormon olduğundan dolayı sürekli silik olarak çıkar canım. Ben resimde bir koyuluk göremedim. Şayet gün gün koyulaşırsa gebelikten şüphelenebilirsin ama üzgünüm boşuna ümitlenmeni istemem.:KK200:

Lh vücutta hep olan bir hormon olduğundan dolayı sürekli silik olarak çıkar canım. Ben resimde bir koyuluk göremedim. Şayet gün gün koyulaşırsa gebelikten şüphelenebilirsin ama üzgünüm boşuna ümitlenmeni istemem.:KK200:
Bazı bayanlar Ovulasyon testleriyle öğrendiklerini yazmışlar

Bazı bayanlar Ovulasyon testleriyle öğrendiklerini yazmışlar
evet canım bata yakın iki çizgide aynı renkte koyu olursa gebeliğe işaret eder.. Ama şuanki testin olması gerektiği gibi çıkmış dediğim gibi koyulaşma olursa gebelikten söz edilebilir. Allah gönlüne göre versin bekletmez inşallah bebeğin:KK200:

evet canım bata yakın iki çizgide aynı renkte koyu olursa gebeliğe işaret eder.. Ama şuanki testin olması gerektiği gibi çıkmış dediğim gibi koyulaşma olursa gebelikten söz edilebilir. Allah gönlüne göre versin bekletmez inşallah bebeğin:KK200:
Saol canım Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin rabbim

Back