Hamilemiyim

elfknl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2018
32
28
3
35
Merhaba arkadaşlar aranıza bugün katıldım adetime bir gün var ve ben son bir haftadır adet sancısı gibi sancı çekiyorum aşırı gaz şikayetim var her an adet olacakmışım gibi ama akıntım arttı çok heyecanlıyım

Gaz şikayeti hamilelik belirtisi diye duymuştum ben umarım hamilesindir. İdrar testi neden yapmıyorsun canım?

Gaz şikayeti hamilelik belirtisi diye duymuştum ben umarım hamilesindir. İdrar testi neden yapmıyorsun canım?
Günüm geçmedi diye cesaret edemiyorum birde sanki her an adet olmuşum gibi bir hisle kendimi kontrol ediyorum dua edin lütfen hamile olayım

test yap canım çıkar artık

Insallah hamilesindir bende her ay ümitleniyodum ama olmuyodu insallah olur

Merhaba kizlar 3 senelik evliyim grbelik istiyordum 1 aydir devamli hastanedeyim ve bugun bir kan testi ve sonuc 443.1 sizce hamilelik var mi varsa kac haftalik yardimci olur musunuz

Ben ilişkiye girdikten 3 gün sonra normal adetimi oldum ve ikinci adetim de zamanında oldum ne çok ne az aynı adet kanaması ve bugün ilişkiden 1 buçuk ay geçmiş ama kasık bölgesinde bacağıma doğru ağrı var ve bu ağrı tek bacakta var oda yürüyünce. 45. Gün idrar testi olumsuz çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…