Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gaz şikayeti hamilelik belirtisi diye duymuştum ben umarım hamilesindir. İdrar testi neden yapmıyorsun canım?Merhaba arkadaşlar aranıza bugün katıldım adetime bir gün var ve ben son bir haftadır adet sancısı gibi sancı çekiyorum aşırı gaz şikayetim var her an adet olacakmışım gibi ama akıntım arttı çok heyecanlıyım
Günüm geçmedi diye cesaret edemiyorum birde sanki her an adet olmuşum gibi bir hisle kendimi kontrol ediyorum dua edin lütfen hamile olayımGaz şikayeti hamilelik belirtisi diye duymuştum ben umarım hamilesindir. İdrar testi neden yapmıyorsun canım?
İnşaallahGünüm geçmedi diye cesaret edemiyorum birde sanki her an adet olmuşum gibi bir hisle kendimi kontrol ediyorum dua edin lütfen hamile olayım
Sağol canımİnşaallah
Gün geçmeden yapmak istemiyorum canım ,test yap canım çıkar artık
Rabbim hepimize nasip etsin canım tüm isteyenlereInsallah hamilesindir bende her ay ümitleniyodum ama olmuyodu insallah olur
Rabbim hepimize nasip etsin canım tüm isteyenlere
Olmadım ama normalde günüm yarın bende heyecandan duramıyorum inş olmamNe yaptınız oldunuz mu regl.. inşallah olmamışsınızdır.
o kadar iyi anlıyorum ki seni benimde yarın regl olmam lazım zaman geçmiyor resmen çok heycanlıyım bendeOlmadım ama normalde günüm yarın bende heyecandan duramıyorum inş olmam
Ben hasta oldum maalesef çok üzgünüm ini sen olmazsın canımo kadar iyi anlıyorum ki seni benimde yarın regl olmam lazım zaman geçmiyor resmen çok heycanlıyım bende
Bu ay olmazsa öbür ay olur vaktini Rabbim biliyor biz aceleciyizz hem bak önümüz ramazan bol bol dua et canımmBen hasta oldum maalesef çok üzgünüm ini sen olmazsın canım
Amin canım inşBu ay olmazsa öbür ay olur vaktini Rabbim biliyor biz aceleciyizz hem bak önümüz ramazan bol bol dua et canımm