- Emoji Skoru
- 16
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi Jiyan231234
-
inşallah ya ilk hamişliğim olucak çok istiyorum ❤Ben yaptım o testten 7 gün gecikmişti pozitif ti hamile olabilirsiniz
Cnm hastaneye gidip kan verseydin acilde hemen çıkardı ...ama hamilesininşallah ya ilk hamişliğim olucak çok istiyorum ❤
Adetim gecikmeden önce kan testinede baktım. Ilaç kullanicaktim antibiyotik. Onun için baktım negatif çıktı. Yinede supheliydim kendimden ilaç içmedim 7 gün de geciktim test yaptım pozitif çıktı . Inşallah doğrudur canımCnm hastaneye gidip kan verseydin acilde hemen çıkardı ...ama hamilesin
Çiftçizgi çıkmışsa tm kendini gosrermise cnm git acile yada sağlık ocağına kan ver hemen çıkarAdetim gecikmeden önce kan testinede baktım. Ilaç kullanicaktim antibiyotik. Onun için baktım negatif çıktı. Yinede supheliydim kendimden ilaç içmedim 7 gün de geciktim test yaptım pozitif çıktı . Inşallah doğrudur canım
Canim sen kesin yarın git kan ver bitanemAdetim gecikmeden önce kan testinede baktım. Ilaç kullanicaktim antibiyotik. Onun için baktım negatif çıktı. Yinede supheliydim kendimden ilaç içmedim 7 gün de geciktim test yaptım pozitif çıktı . Inşallah doğrudur canım
Randevu aldim gidicem canımCnm hastaneye gidip kan verseydin acilde hemen çıkardı ...ama hamilesin
İyi cnm hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberlelen gelirsin burayaRandevu aldim gidicem canım
Inşallah canım teşekkür ederimİyi cnm hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberlelen gelirsin buraya
Yarın müjdeli haberlerini bekliyorum inşallah inşallah cnmmInşallah canım teşekkür ederim
Hamileyim canım Allah sizinde gönlünüze gore versin inslhİyi cnm hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberlelen gelirsin buraya
Amin..Cok sevdim cnm allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. .Hamileyim canım Allah sizinde gönlünüze gore versin inslh
Amin canım inşallah. Bu arada sol bobregim ağrıyor drya söylemeyi unuttum normal mi acaba ?Amin..Cok sevdim cnm allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. .
Normaldir cnm ama yinede sen kontrole gittiğinde söylersin bende oluyordu telaş etmeAmin canım inşallah. Bu arada sol bobregim ağrıyor drya söylemeyi unuttum normal mi acaba ?
Anladım canım. SağolNormaldir cnm ama yinede sen kontrole gittiğinde söylersin bende oluyordu telaş etme
Yeni konu açamadım. Bişey sormak istiyorum 5 haftalik gebeyim bugün acı Çiğ köfte ve acı şalgam içtim midem yanıyor biraz. Bebegede zararı varmıdır?Anladım canım. Sağol
Bebeğe zararı yok korkma ilk iki ay şimdiki yediklerinden beslenmıyomuş bebek önceden yediklerinden beslenıyomuş. Sık tüketme kabız olursunYeni konu açamadım. Bişey sormak istiyorum 5 haftalik gebeyim bugün acı Çiğ köfte ve acı şalgam içtim midem yanıyor biraz. Bebegede zararı varmıdır?
Tamam canım çok sagolBebeğe zararı yok korkma ilk iki ay şimdiki yediklerinden beslenmıyomuş bebek önceden yediklerinden beslenıyomuş. Sık tüketme kabız olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?