• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim?

Gebemiyim sizce

• Evet

OY: 3 100,0%
  • Hayir

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3

Jiyan231234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
16
Puanlar
3
Merhaba arkadaşlar. Geçen ay adetime 12 gün kala pempe bi kan geldi ve adetim 5 gün gecikti dr.ya gittim altan muayene etti ve hamile olabilirsin dedi. Eve geldim ertesi gün adet oldum. Bu ayda 12 gün kala daha az bi kan geldi 1 veya 2 damla diyebilirim. Yine bu ayda gecikti tabi hemde 7 gün. Idrar testi yaptım iki çizgi çıktı ikinci çizgi ilk biraz silinikti sonra belirginlesti. Ve 1 dkkada iki çizgi oldu hemen. Hamilemiyim acaba. Geçen ayda test yaptım hemde 3 tane negatif. Bu ay 2 çizgi gördüğüme çok sevindim testin markası freely diye bi isim. Siz kullandinizmi daha önce. Yorum yazarsaniz sevinirim teşekkürler.
Bu arada midem bulaniyor ağrıyor yanıyor ama kusma yok yani kusma dışında bütün belirtiler var

Son düzenleme:
Cnm hastaneye gidip kan verseydin acilde hemen çıkardı ...ama hamilesin
Adetim gecikmeden önce kan testinede baktım. Ilaç kullanicaktim antibiyotik. Onun için baktım negatif çıktı. Yinede supheliydim kendimden ilaç içmedim 7 gün de geciktim test yaptım pozitif çıktı . Inşallah doğrudur canım

Adetim gecikmeden önce kan testinede baktım. Ilaç kullanicaktim antibiyotik. Onun için baktım negatif çıktı. Yinede supheliydim kendimden ilaç içmedim 7 gün de geciktim test yaptım pozitif çıktı . Inşallah doğrudur canım
Çiftçizgi çıkmışsa tm kendini gosrermise cnm git acile yada sağlık ocağına kan ver hemen çıkar

Hamilelik var gibi ilac falan almayin yarin hemen kan testine :)

Canim sen kesin yarın git kan ver bitanem

Yeni konu açamadım. Bişey sormak istiyorum 5 haftalik gebeyim bugün acı Çiğ köfte ve acı şalgam içtim midem yanıyor biraz. Bebegede zararı varmıdır?
Bebeğe zararı yok korkma ilk iki ay şimdiki yediklerinden beslenmıyomuş bebek önceden yediklerinden beslenıyomuş. Sık tüketme kabız olursun

Back