• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim?

TugbArda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2011
257
529
103
merhaba arkadaşlar,
Adetim gecikeli tam 7 gün oldu, 3 defa idrar testi yaptım negatief sonuc verdi.
Mide bulantısı ve halsizlikte var.
Emin olmak icin yarın birde ev doktoruna gidip kan testi yaptırcam.
Aranızda daha önçe başına böyle bişey gelen varmı?

Benimde 3 gun gecikti ve inanilmaz bel agrisi cekiyorum ayrica beyaz akintim oluyor daha test yapmadim hic cesaret edemedim. Sizde akinti oluyor mu acaba?

Benimde 3 gun gecikti ve inanilmaz bel agrisi cekiyorum ayrica beyaz akintim oluyor daha test yapmadim hic cesaret edemedim. Sizde akinti oluyor mu acaba?

Evet canim bendede aşırı derecede akıntı var ve çok sık idrara gidiyorum.
Test yap yarin canim

29 aralıkda regle oldum 3 ocakda reglem bitti 10 ocakda yumurtladım diye düşünüyorum çünkü akıntım yumurt akı gibi parmak arasında uzuyordu nette bu akıntıdan 1 gün sonra yumurtlarsınız diyor 11 ocakda yumurtlamışımdır 11 ocağın gecesi 12 ye bağlanan gün eşimle birlikde olduk sarhoştuk olduğu gibi korunmasız oldu ilişki tamda yumurtlma günüme dek geldi :) şuan 6 gün geçti ve bende ilişkiden 1 gün sonra kasık ağrısı sanki buz var gibi rahmimde sızlama yanma ve sol kasık alt tarafda iğne batması tarzında ağrım var regleme daha 10 gün var ben nezaman test yapayım pazar günü yapsam erken gebelk testi düşükde olsa çıkarmı

Back