Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yay35

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2017
80
23
8
33
Merhaba arkadaşlar ben 19 kasımda son adet gördüm aralık ayı gecti günüm ve cumadan beri çamaşırım bile kirlenmeden kurulanırken pembemsi lekelenmem oluyor sizce hamilemiyim veya neden böyle oldu sizce korunmuyorum 2cocugumuzu istiyoruz rabbim nasip ederse

Kesilirse devamı gelmezse yerleşme kanamasıdır ve testte mutlaka çıkar. Bi test yap emin ol. Bat ne zamandı ?

Evet ben de test yapmadın mı derlen aslında şaşırdıgımı belirtmek istedim yani bu kadar gecikse ben hemen yapardım kesin çıkar , yaptım da zaten benm 3 gün geçti sadece ama negatif

19aralıkta adet olmam gerekiyordu ayrıca devamlıda gelmiyo ara ara kesiliyor leke

Evet ben de test yapmadın mı derlen aslında şaşırdıgımı belirtmek istedim yani bu kadar gecikse ben hemen yapardım kesin çıkar , yaptım da zaten benm 3 gün geçti sadece ama negatif
Negatif çıksa da sonradan pozitif olabiliyor. Bi arkadaş adeti 7 gün geçince testte anca çıktı. Belli de olmuyor. Belki adete yakın döllenme olmuştur. Geç olmuştur yani. Belirtin var mı hiç ?

Canım daha önce 2yıl oldu düsük yaptım ondan korktugum icin test yapamadım bekledim kesilirmi diye

19aralıkta adet olmam gerekiyordu ayrıca devamlıda gelmiyo ara ara kesiliyor leke
Peki kıvamı nasıl. Adet olduğun zamandaki gibi mi. Yerleşme kanaması daha sulu olur adet gibi yoğun olmaz.

Büyük bi ihtimal gebelik var gibi duruyor.

Geliyo gelmiyo arası bişey lekelenme zaten adet lekesi gibi degil bence kendi takibime göre

Ben de öyle ümit ediyorum ya , biz ilk defa bu ay korunmasız ilişkiye girdik 3-4 gün önce kasıgıma bişeyler batar gibi oldu, ertesi gün sabah bacak hareketi yaptım aniden bi agrı girdi eşim de noluyoo flan dedi. Şimdi de eğilince biraz kasılma gibi bişiler oluyo ama cok hafif . .. hiç de böyle geciktiği olmadı 27-28 günde bir adet olutum hep

Günü güne geliyordu benimki hiç şaşmadı bugüne kadar 1 veya 2önceden geldigi oldu hep zamanında oldum ama

Günü güne geliyordu benimki hiç şaşmadı bugüne kadar 1 veya 2önceden geldigi oldu hep zamanında oldum ama
. Aynı benim gibi ya ,erken olur geç olmaz inşalllah hamileyizdir ikimiz de :)) benim de ilk defa geciktigi için test negatif olsa da umudum sürüyor

Burda nöbetçi eczane oluyor ya orda yok mu öyle temin edebileceğin bir yer tatil de olsa

Ümit vermiş olmayayım canım ama sende de gebelik var gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…