- 28 Mart 2017
- 22
- 6
- 6
- 30
- Konu Sahibi Papatyasevengiller
-
Senin yaşadığın belirtileri bende yaşıyorum 2 haftalık hamileyim canım bi test yap istersen :)MERHABA EVLENELI 3 AY OLDU GEÇEN AY ADETIIM BİTTİĞİ ZAMAN 1 HAFTADA 4 KEZ İLİŞKİYE GİRDİK BU AY ADETİM 5 GÜN GEÇİKTİ NORMALDE 2 GUN GECIKME OLUYORDU AYIN 20 VE 26 ARASI KESIN ADETLİ OLUYORDUM BU AY ISE 6 GUN GECIKTI 2 GUNDUR SABAHLARI MİDE BULANTISI İLE KALKIYORUM 1 HAFDADIR BAŞIMDA HAFİF AGRIYOR ÜSTELIK GÖĞÜSLERİM OLGUNLAŞTI VE UCLARI FECI SEKILDE ACIYOR SİZCE HAMILEMIYIM LÜTFEN YARDIMCI OLUN :))
Hangi testi yaptiniz eczaneden alinan testler dogru cikmiyormus oyle duymuştum hayirli olsun bu aradaSenin yaşadığın belirtileri bende yaşıyorum 2 haftalık hamileyim canım bi test yap istersen :)
Hasass olanlar derken çok teşekkür ederimhassas olanlardan yapabilirsiniz ya da en garanti yolu kan verebilirsiniz.. hakkınızda hayırlısı olsun..
adet tarihinden önce sonuç veren testler var. eczaneden bulabilirsiniz.Hasass olanlar derken çok teşekkür ederim
Allah Razı Olsun Dileyen İsteyen Herkese Versin Rabbim . Comfort Erken Gebelik Testi %99.8 kesın sonuç. Ben bu testle öğrendim canımHangi testi yaptiniz eczaneden alinan testler dogru cikmiyormus oyle duymuştum hayirli olsun bu arada
Amin inşallah tabi alır denerim ilginiz için teşekkür ederimAllah Razı Olsun Dileyen İsteyen Herkese Versin Rabbim . Comfort Erken Gebelik Testi %99.8 kesın sonuç. Ben bu testle öğrendim canım
Bugün kan testi yaptırdım hamileyim Allah isteyen tüm herkese nasip eder inşallahBence hamilesin.
Hemen test yap
Hayırlı olsun kaç haftalıkBugün kan testi yaptırdım hamileyim Allah isteyen tüm herkese nasip eder inşallah
623.56 çıktı kaç haftalık olduğunu söylemedim bende merak ediyorum sizce kaç haftalığımHayırlı olsun kaç haftalık
Ve sonucun kaç çıktı
623.56 çıktı kaç haftalık olduğunu söylemedim bende merak ediyorum sizce kaç haftalığımHayırlı olsun kaç haftalık
Ve sonucun kaç çıktı
Bilmem 3 haftalık olabilir623.56 çıktı kaç haftalık olduğunu söylemedim bende merak ediyorum sizce kaç haftalığım
623.56 çıktı kaç haftalık olduğunu söylemedim bende merak ediyorum sizce kaç haftalığım
merba kizlar birsey sorcam ogrenmeden once kabizlik belirtiside varmiydi sizdee ???bende istiyorum hamilelik fakat gogus acisindan baska bir belirti yok herkezde kabizlik oluyormu??Senin yaşadığın belirtileri bende yaşıyorum 2 haftalık hamileyim canım bi test yap istersen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?