hamilemiyim

Ben adetime 5 gün kala yaptım pürüzsüz çıktı pozitif olarak

Eklentiler

• IMG_2448.JPG
    50,2 KB · Görüntüleme: 37
Allah herkesin gönlüme göre versin canımmm bende kalp amilyatı oldum 20 sene önce evlenmeden önce gittim ben Allah'a şükür sorunum yok

merhabalar benimde sorum olcaktı benim adetim gecikti gelmedi kasıklarım agrıyor karnım agrıyor arada sancı giriyo cok uykum oluyo yorgun hissediyorum kendimi hic birsey yapmak istemiyorum sürekli acıkıyorum aclık hissi oluyo midem sık sık olmasada bulanıyor arada basım cok agrıyor arada bas dönmeside oluyor kendimi hamileymişim gibi hissediyorum fakat bugün tesr yaptım evde negativ cıktı bu neden böyle olmuştur sizce hamilemiyim acaba cok merak ediyorum bana yardim edermisiniz benim gibi yaşayan oldumu böyle?

Merhaba, son adet tarihim 29/07/2017
18/09/2017 de kan testi yaptırdım. Sonuç B-hcg 510,9
20/09/2017 de 2.kan testi sonucum B-hcg 960,5
Hamileyim sanırım. Umarım dış gebelik değildir.
2 gün sonra 2 katına çıkması gerek demişti doktor.
Sizce bu sonuçlar normal mi?

sonuçların gayet normal hamilesin
bundan sonraki süreçte eğer kese görünürse ultrasonda dış gebelik değildir
kesenin görünmesi içinde değerin 10.000 lerde falan olması gerekir.
1 hafta sonra ultrasonda kesen görünür inşallah
hayırlı olsun bebişin

Ayyyy inşallaaaaahhhhhh
Yarın tekrar kan vericem bakalım sonuç ne olacak :)
Ptesi yada salı günü de doktoruma muayene olmaya gidicem :)
Senin de hayırlı olsun bebişin. Eğer hamileysem seninle yakın günlerde doğum yapıcaz :)
Çok heyecanlıyımmmm

evet doğumlarımız yakın olacak
benimde son adet tarihim 25.07.2017 ama doktor geç döllenme dedi bana.son adet tarihine göre 8 haftalık falan olması lazım.
10.09.2017 de kan tahlili verdim 464 çıktı
doktora gittim haftaya gel kesene bakalım dedi.dün gittim kese oluşmuş.5 hafta 1 günlük dedi.
2 hafta sonra kalp atışını dinlemeye gideceğiz.
neden tekrar tekrar kan veriyosun biran önce doktora git bence

Kese görünmesi için hcgnin 1500 'lerde olması yeterlidir, bence artık hcg baktirmak yerine bi kaç gün sonra artık doktor kontrolüne başlayın

İkinci kan testimde yani dün, 2 katına yükselmediği için cuma tekrar kan ver dedi doktor.
Dış gebelik olabilir dedi. (umarım değildir)
Yoksa ben cuma gününe doktor randevumu almıştım.
İlk hamileliğim olduğu için pek bilgim yok benim bu konular hakkında.
Doktor bana da geç döllenme demişti.
Bakalım inşallah bir sorun çıkmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…