hamilemiyim

nazligul85

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2016
143
98
18
39
muayyen günüm 6 gün geçti test yaptım ikinci çizgi çok belirgin değil tekrarlayacagim ama aynı durumu yaşayan var mı sonuç ne oldu

Hamilesin canım inşallah sağlıklı bir hamilelik gecirirsin Allah bağışlasın inşallah, ne olur by gece yatmadan bana ve tüm isteyenlere de dua et

Göğüs hassasiyetin ne durumda sızı var mı ve sert mi? Ya ben anlamadığım şekilde çok ağrıyor ve yanlardan sert sert böyle inanılmaz sızlıyor birde beyaz krem gibi akıntım var

Merhabalar benim adet günüm 31 ağustostu ama hala olmadım 4 gün geçti bundan 4 5 gün önce hep belim ağrıdı özellikle ortası çok ayakta durunca falan akıntımda var çok göğüslerimde hassas arada adet olacakmışım gibi hissediyorum ama yok acaba test yaptırsam çıkar mı biraz daha beklemeli miyim

Bence yaptırın :) bakın ben 3 gün önceden bi sürü test yaptım üstelik yapmayı bile beceremeyip bozdum :))) çıkma ihtimali yüksek sizin umarım hayırlı haberler alırsınız:)

bende cesaret edemiyordum ya çıkmazsa diye ama yapmalısınız benim son test çok belirgin kan testi verdim 1 saat sonra çıkacak sonuç

Albi marka gebelik testinde hep bir dağılma var..ama yine de tereddütte kaldım..sizler ne dersiniz? Adete 8-9 gün var..

Eklentiler

• 2017-09-04 13.58.46.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…