- 10 Aralık 2016
- 143
- 98
- 18
- 39
- Konu Sahibi nazligul85
muayyen günüm 6 gün geçti test yaptım ikinci çizgi çok belirgin değil tekrarlayacagim ama aynı durumu yaşayan var mı sonuç ne oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence yaptırın :) bakın ben 3 gün önceden bi sürü test yaptım üstelik yapmayı bile beceremeyip bozdum :))) çıkma ihtimali yüksek sizin umarım hayırlı haberler alırsınız:)Merhabalar benim adet günüm 31 ağustostu ama hala olmadım 4 gün geçti bundan 4 5 gün önce hep belim ağrıdı özellikle ortası çok ayakta durunca falan akıntımda var çok göğüslerimde hassas arada adet olacakmışım gibi hissediyorum ama yok acaba test yaptırsam çıkar mı biraz daha beklemeli miyim
İnşallah Rabbim isteyen herkese versin resmen cesaret edemiyorum ya çıkmazsa diyeBence yaptırın :) bakın ben 3 gün önceden bi sürü test yaptım üstelik yapmayı bile beceremeyip bozdum :))) çıkma ihtimali yüksek sizin umarım hayırlı haberler alırsınız:)
Hayırlısı olsun kuzum. İnşallah rabbim gönlünden geçeni en güzel zamanda nasip eder. Hepimize inşallah Ama çıkabilir çünkü günün geçmiş.İnşallah Rabbim isteyen herkese versin resmen cesaret edemiyorum ya çıkmazsa diye
Canim cokti mi sonucun?Kan tahlili yaptırdım yarım saat sonra belli olacak