hamilemiyim

dygtrgy1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
17
Puanlar
3
sizce hamilemiyim

Eklentiler

• 20170703_155210.jpg
    20170703_155210.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 175
ben ikinci çizgiyi görüyorum canim en kisa sürede kan tahlili yaptir ve netlestir gebeligi

hamilelik var cnm kanda baktır

Merhaba arkadaşlar bende bugun 2 tane test taptım, adetim 1 haft gecikti. Karnım belım com agrıyo aynı adet olucakmıaım gibi. 1. Test ucuz bi test onda silik cıktı . Emin olamadım 2. Testi pahalı aldım onda da silik. Eczacı dediki regl e yakın böyle cıkabılır. Sizce?

Merhaba arkadaşlar bende bugun 2 tane test taptım, adetim 1 haft gecikti. Karnım belım com agrıyo aynı adet olucakmıaım gibi. 1. Test ucuz bi test onda silik cıktı . Emin olamadım 2. Testi pahalı aldım onda da silik. Eczacı dediki regl e yakın böyle cıkabılır. Sizce?

Silik çizgi hamilesin demek eczacı fena uydurmuş :) sadece kimyasal gebelik ise pozitif çıkmasına rağmen adet olursun. Kan testi yaptırmanı öneririm

kanda baktır. adete yakın gebelik testi pozitif falan çıkmaz. eczanede çalışan arkadaş uydurmuş.

Pozitif canım hayırlı olsun kanda baktır kesinleştir

Kanda da cıktı. Baktırdık ultrasonda gozukmuyor rahim ici kamerada mınıcık nokta kadar bısey dedi daha kese olusmamıs. Dıs gebelıkten şüpheleniyor
C tesi gününe tekrar kan bakılıcak
Eger yükseliyosa normal
Düsüyosa dıs veya basarısız gebelık

Back