Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sebede2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
Kızlar ben bır haftadır test yapıyom hep negatıftı dun ıkı tane yaptım bırı sıllık cıktı. Dıgerıde bı degısık sızce hamılemıyım atesımıde olctum meraktan oyle bısey varmıs ya 37.2 cıktı

Adetin gecdimi?

Testleri at da bakalım canım ona göre yorum yapalım

Birinde çizgi var diğerinde yok hangisi doğeu bilinmez farklı tesler belli ki

Ilki pozitif görünüyor ikinci test bozuk sanırım canım yarın tekrarla yada kanda baktır istersen canım

Verdım cuma aksam uzerı kan pazartesi alıncak

Bi pozitif bı negatıf bende anlayamadım

Sen dün de konu açmıştın pozitiften sonraki negatif çıkmıştı değil mi?
Acile gitseydin ya 1 saate çıkardı

Yapamıyoruz dedıler oyuzden mecbur doktordan zor zor sıra alıp gırdım nıye boyle oluyo anlayamadım hıc
Sen dün de konu açmıştın pozitiften sonraki negatif çıkmıştı değil mi?
Acile gitseydin ya 1 saate çıkardı

Yapamıyoruz dedıler oyuzden mecbur doktordan zor zor sıra alıp gırdım nıye boyle oluyo anlayamadım hıc
Kanama sağ kasıkta ağrı vs var mı
İdrarı yenile yarın negatif mi olacak pozitif mi çünkü gün geçtikçe renk koyulaşır.

Kasıklarımda agrı var ara ara bısey ıgne batar gıbı hafıf hafıf kanama yok ama akıntım cok sureklı ıslak ıc camasırım oncede vardı ama bu baska turlu ıdrarım koylastı yada bana oyle gelıyo bıde goguslerım agırlastı gıbı ya pskolojık hıc anlamadım 1 haftadır hep yaptım ngatıf cıkyitı hep bu son yaptıgım sıllık cızhı emın olmak ıcın tekrar yaptım oda 2 fotoda jkı gıbı cıktı cogu ınsan var dıyo nette ama guvenemedım kan verdım
Kanama sağ kasıkta ağrı vs var mı
İdrarı yenile yarın negatif mi olacak pozitif mi çünkü gün geçtikçe renk koyulaşır.

G
Göğüslerine bakarmısın bi meme ucuna inen damarlar çıkmış mı :)

Belli damarlar var ama pek anlamıyorum cogu yazmıs atesını olc 37 ve ustu cıkarsa hamılesın v.s sımdı yapmaktanda korkuyom behatıf cıkıcak dıye hıc anlamadım ben bu testlerden bısey

Belli damarlar var ama pek anlamıyorum cogu yazmıs atesını olc 37 ve ustu cıkarsa hamılesın v.s sımdı yapmaktanda korkuyom behatıf cıkıcak dıye hıc anlamadım ben bu testlerden bısey
Ya korkarak yaşanmaz ki stres heycan yapmadan ölç ben de bu yöntemi denedim halen 37.2 ateşim regl olacağın zaman düşüyor ateş. Ben de damarlar çıktı meme ucuma iniyor yemyeşil ilk belirtiler arasında

Pekı senın ne kadarlık olceyım sımdı
Ya korkarak yaşanmaz ki stres heycan yapmadan ölç ben de bu yöntemi denedim halen 37.2 ateşim regl olacağın zaman düşüyor ateş. Ben de damarlar çıktı meme ucuma iniyor yemyeşil ilk belirtiler arasında

Masallah saglıkla kucagına allah almayı nasıp etsın ısteyen herkezı evlat sahıbı yapsın yenı anne ben olctum cnm normal olctugumde 36.9 agızdan olcunce 37.1

Masallah saglıkla kucagına allah almayı nasıp etsın ısteyen herkezı evlat sahıbı yapsın yenı anne ben olctum cnm normal olctugumde 36.9 agızdan olcunce 37.1
Amin canım ateş iyiye işaret hayırlısı olsun hakkında inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…