HAMİLEMİYİM?

Asl_sdk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2017
2
1
1
33
Kızlar şimdi benim adetim bugün 4 gün gecikti bugün son gün ağrım sızım hiçbir şeyim yok en son 22 gün önce yani son adetimden 9 gün sonra cinsel ilişkim oldu onda da geldiği zaman çıkarttı halen daha adet olmadım ama ben normalde de gecikme oluyor ama endişeliyim sarı akıntım var birde 3 gün önce eczaneden test aldım negatif çıktı sizce ne yapmalıyım

bir gun gecikme ile test yaptin negatifti anladigim kadar. bence testi tekrarlamalisin veya kan ver hastanede canim.

bir gun gecikme ile test yaptin negatifti anladigim kadar. bence testi tekrarlamalisin veya kan ver hastanede canim.
Evet bir gün gecikme ile test yaptım yarın test alırım tekrar yine negatif çıkarsa bilemiyorum uzun süredir birlikteyiz hiç hamile kalmadım yine gecikme oldu sadece bu sefer daha fazla endişeliyim

Kizlar 1 hafta gecmeden test yapmayin bence, negatif olunca insan uzuluyo ve bu sonraki aylar daha cok strese girmemize sebep oluyo, benim de 4 gun gecikti, 5. Gun regl oldum.. Kafaya taktigimiz icin gecikiyo ya, ayrica bende test yapmistim uzuldum, siz de uzulmeyin diye diyorum

test yaptin mi ne oldu canim

Merhaba, son adet tarihim 29/07/2017
18/09/2017 de kan testi yaptırdım. Sonuç B-hcg 510,9
20/09/2017 de 2.kan testi sonucum B-hcg 960,5
Hamileyim sanırım. Umarım dış gebelik değildir.
2 gün sonra 2 katına çıkması gerek demişti doktor.
Sizce bu sonuçlar normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…