- 10 Nisan 2011
- 16
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar 2 hatadır huzursuzum ama bır kac gundur mıgdem bulanıyordu doktora gttım kan testı yaptırdım yarın acıklanacak fakat dayanamayıp ben evdede test yaptım ikinci çizgi çok silik cıktı ve kahverengi akıntım var.. sizce hamıle olabılırmıyım....
günüm gecmedi canım 1 hafta daha var adet olmama aksam kahverengı akıntım oldu hastalandım zannettim fakat sabah hıcbırsey yoktu ara ara oluyor akıntı. yarını beklıyorum inş hayırlısı olurr...
günüm gecmedi canım 1 hafta daha var adet olmama aksam kahverengı akıntım oldu hastalandım zannettim fakat sabah hıcbırsey yoktu ara ara oluyor akıntı. yarını beklıyorum inş hayırlısı olurr...
hamileyimmmm......
hamileyimmmm......
kızlaaarr selammm yeni üyeyim bendee.. bişey sormak istiyorummm.. Beklenmeyen reglm yarın ve ben dün dayanamadım test yaptım evde 2. çizgi silik çıktı geçen ay yaptımda çok net negatif çıkmıştı. Umutlanmakta istemiyorum ama bugün kanda baktırsammı acaba.. bu durumu yaşayanlardan yorum bekliyorumm şekerlerrrrrr.....