Gebeliğe Hazırlık hamilemiyim yardım lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Lorjin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
29
10
38
Merhaba arkadaşlar. tecrübeli arkadaşlar yardım edebilirmisiniz Eşimle yeni bebek kararı aldık ve geçen adetimden sonra denemelere başladık. 9 gün filan geçti tam yumurtlamaya denk getirmeye çalıştım adetimden 16 gün filan. Neyse şimdi adetime 3 4 gün filan var. Genelde öncesi ağrım olurdu ama bu sefer 1 hafta öncesinden başladı ve sanki adetim gibi ağrı yaşıyorum sabahları ağrıyla uyanıyorum dayanılcak gibi değil bi sökse rahatlıcam dersiniz ya aynen öyle ama hiç böyle olmamıştım.dün sırt ağrım oldu uzun bi süre şimdi geçti bide bugün bi ara sağ kasığımda ani batma hissettim bi süre sonra geçti. Başka bi belirti yok göğüslerim normal ama adetimde yakın normalde onlarda ağrırdı. Sanki biraz şiş okadar. Sizce test yapayım mı ihtimal var mı yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler

Hemen eczaneye gidiyorum çatlıcam yoksa inşallah hanileyimdir ☺️ Çok teşekkür ederim ilginize

Dayanamadım gittim kan testi yaptırdım negatif çıktı kan değeri <2.00 yazıyo kızlar 4 olmalı dedi laboratuardakiler. Şüpheli ilişkinin 10.günündeyim adetime 4 gün var yinede olma ihtimalim yokmudur ya hani ne bilim adet öncesi negatif çıkıp sonrasa gecikme yaşayan hamile olan varmı çünkü bu kasık ağrılarım hiç normal değil belkide psikolojik bilemedim :KK43:(

Ayni yoldan bende gectim.dayanamyip kac test yaptim sonuc negatif olunca psikolojik cokuntu.sana tavsiyem rahat ol oldu olacak dusuncesini bir kenara birak.rabbim insallah nasip eder

belirtiler tamamen psikolojik malesef test negatifse. inşallah en kısa sürede hamile kalırsın

X