Ver canım kesinlikle bende aynı belirtilerden verdimBen 25 yıldır adet gören biriyim bu ay 3 gün erken kanama oldu ne ağrı ne yoğunluk hiç bisey yoktu 3.gun de durdu hizli testten yaptım biri net biri silik çizgi çıktı inanamadım bi gün sonra tekrar yaptım bu sefer de tek çizgi çıktı ama kaşık da ağrı ufak ufak mide bulantısı koku hassasiyeti flan da var kan vermeliyim sizce
Dayanamadım verdim :))Ver canım kesinlikle bende aynı belirtilerden verdim
Ver canım kesinlikle bende aynı belirtilerden verdim
BugünSonucu paylaaaşşne zaman verdin
Bugacilde
Acilde verdiysen çıkmıştır ya ben heyecanlandım valla
Gittim gittim de sağlık ocağına verdim yarin öğlene çıkar dediler saatlerle cebellesiyorum suan:))Acilde verdiysen çıkmıştır ya ben heyecanlandım valla
Ay resmen bende yaşıyorumGittim gittim de sağlık ocağına verdim yarin öğlene çıkar dediler saatlerle cebellesiyorum suan:))
InşallahAy resmen bende yaşıyoruminşallah hayırlı haber alırsın
Tabi ki verin.Ben 25 yıldır adet gören biriyim bu ay 3 gün erken kanama oldu ne ağrı ne yoğunluk hiç bisey yoktu 3.gun de durdu hizli testten yaptım biri net biri silik çizgi çıktı inanamadım bi gün sonra tekrar yaptım bu sefer de tek çizgi çıktı ama kaşık da ağrı ufak ufak mide bulantısı koku hassasiyeti flan da var kan vermeliyim sizce
E nabiza girip tahlillerim bölümünden bakın 4-5 saatte çıkıyor. Niye sonraki gün dediler size ?Gittim gittim de sağlık ocağına verdim yarin öğlene çıkar dediler saatlerle cebellesiyorum suan:))
Kaç defa baktım sayısını bilmiyorum artık çıkmadıE nabiza girip tahlillerim bölümünden bakın 4-5 saatte çıkıyor. Niye sonraki gün dediler size ?
Alla halla sistem değişmiş demek ki. Ben 9.30 verip 12-1 gibi e nabizda görmüştüm.hayirlisi olsunKaç defa baktım sayısını bilmiyorum artık çıkmadı
Hayırlısı hala bekliyorumAlla halla sistem değişmiş demek ki. Ben 9.30 verip 12-1 gibi e nabizda görmüştüm.hayirlisi olsun
Çıktı mı sonuçHayırlısı hala bekliyorum
Çıktı mı hadi hayırlısı
Gebelik yokÇıktı mı hadi hayırlısı
Rabbim tez zamanda nasip etsinGebelik yok