- 17 Mayıs 2016
- 976
- 309
- 103
Bunlarin ikisinde de ilk test yaptigim anda vardi ve sonradan hafif koyulma oldu amma ne bu simdi. Birde kanamam var. Yarin kan aldirmaya gitcem. Bisey paylasmam gerekiyormu? Hamilemiyim riskli bir durumjm varmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sildigim zaman coook koyu kirmizi geliyor ve yazilan yerlesme kanamasi gibi az degil, amma haricinde adet gibi degil. Su son 2 seferdir degisik geliyor.kanaman cokmu ? canim
Golge derken. Negatif mi yani?Golge var gibi geldi bana.hamileyseniz eger kanamaniz da varsa hemen doktora gitmeniz en iyisi.dusuk oluyorsa falan mudahale ederler.bilemedim...
Kan vermiş miydin canım sen?Bunlarin ikisinde de ilk test yaptigim anda vardi ve sonradan hafif koyulma oldu amma ne bu simdi. Birde kanamam var. Yarin kan aldirmaya gitcem. Bisey paylasmam gerekiyormu? Hamilemiyim riskli bir durumjm varmi?
4 gun geciktiydi. Simdi 2 gundur geliyorDik olarak beliren cizgi pozitif demek deme?iste onu golge olarak olarak gordum.adetiniz ne kadar gecikti
Yarin vercem insallah.Kan vermiş miydin canım sen?
Hayırlısı olsun inş. canım. Beklemek zorYarin vercem insallah.
Insaallah hayirli haberler alirsin canim.acile gidebiliyorsan simdi git bence.hamilelik suphem var ama kanamam var falan de.olmaz mi4 gun geciktiydi. Simdi 2 gundur geliyor
Evet canim aynen oyle. Siyah cizgi hizasindaki dikey cizgi + olusturmus oluyor.Ben bu testi anlamadim 2. Büyuk yuvarlaktaki çizgi artı şeklinde cıkıncami pozitif oluyo
E ikisindede var ama birinde çok hafif belli digeri ondanda hafif ama gördüm ben sanki. Kanamam varsa ama korkutmak istemem seni moralinide bozma canim doğru olmaya bilir ama düsukte yapiyo olabilirsin üstede görebilirsin yani geç dollenme olduysa kanama kesilir belki çizgide daha netleşirEvet canim aynen oyle. Siyah cizgi hizasindaki dikey cizgi + olusturmus oluyor.
E ikisindede var ama birinde çok hafif belli digeri ondanda hafif ama gördüm ben sanki. Kanamam varsa ama korkutmak istemem seni moralinide bozma canim doğru olmaya bilir ama düsukte yapiyo olabilirsin üstede görebilirsin yani geç dollenme olduysa kanama kesilir belki çizgide daha netleşir
Hemen yapma kiz baya sıkış bari testi yapmadan önceSimdi yeni test aldim. Bakalim kan aldirmadan once test yapip sabah birde kan aldiririm. Icim rahat eder hem cizgi de cikmassa.
Olabilir:)bugünde olmazsan yarin test yapKızlar benim adetimi 1 gün geçti dün olmam gerekiyordu olmadım halada olmadım ama yok denilecek kadar az agrım var bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az sizce bişeyler varmıdır
Çıkar mı ki amaOlabilir:)bugünde olmazsan yarin test yap
Adet gecikmesi olunca cıkiyo yarin 3. Gün geç döllenme yoksa cıkar yada sağlık ocagına git 5 dkkda kan ver daha net ögrenÇıkar mı ki ama