• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim yaa?

Afitab_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
976
309
103
Bunlarin ikisinde de ilk test yaptigim anda vardi ve sonradan hafif koyulma oldu amma ne bu simdi. Birde kanamam var. Yarin kan aldirmaya gitcem. Bisey paylasmam gerekiyormu? Hamilemiyim riskli bir durumjm varmi?

Eklentiler

• 20160804_155006.jpg
    20160804_155006.jpg
    13 KB · Görüntüleme: 116
  • 20160804_155043.jpg
    20160804_155043.jpg
    14,5 KB · Görüntüleme: 112
Golge var gibi geldi bana.hamileyseniz eger kanamaniz da varsa hemen doktora gitmeniz en iyisi.dusuk oluyorsa falan mudahale ederler.bilemedim...

kanaman cokmu ? canim
Sildigim zaman coook koyu kirmizi geliyor ve yazilan yerlesme kanamasi gibi az degil, amma haricinde adet gibi degil. Su son 2 seferdir degisik geliyor.

Alman sitelerinde felan okuyorum. Normal 1 ay adet zannedip diger ay hamile oldugunu ogrenen varmis. Oyle bisey olabilirmi ki?

Dik olarak beliren cizgi pozitif demek deme?iste onu golge olarak olarak gordum.adetiniz ne kadar gecikti

Bunlarin ikisinde de ilk test yaptigim anda vardi ve sonradan hafif koyulma oldu amma ne bu simdi. Birde kanamam var. Yarin kan aldirmaya gitcem. Bisey paylasmam gerekiyormu? Hamilemiyim riskli bir durumjm varmi?
Kan vermiş miydin canım sen?

Ben bu testi anlamadim 2. Büyuk yuvarlaktaki çizgi artı şeklinde cıkıncami pozitif oluyo

Evet canim aynen oyle. Siyah cizgi hizasindaki dikey cizgi + olusturmus oluyor.
E ikisindede var ama birinde çok hafif belli digeri ondanda hafif ama gördüm ben sanki. Kanamam varsa ama korkutmak istemem seni moralinide bozma canim doğru olmaya bilir ama düsukte yapiyo olabilirsin üstede görebilirsin yani geç dollenme olduysa kanama kesilir belki çizgide daha netleşir

E ikisindede var ama birinde çok hafif belli digeri ondanda hafif ama gördüm ben sanki. Kanamam varsa ama korkutmak istemem seni moralinide bozma canim doğru olmaya bilir ama düsukte yapiyo olabilirsin üstede görebilirsin yani geç dollenme olduysa kanama kesilir belki çizgide daha netleşir

Simdi yeni test aldim. Bakalim kan aldirmadan once test yapip sabah birde kan aldiririm. Icim rahat eder hem cizgi de cikmassa.

Kızlar benim adetimi 1 gün geçti dün olmam gerekiyordu olmadım halada olmadım ama yok denilecek kadar az agrım var bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az sizce bişeyler varmıdır

Kızlar benim adetimi 1 gün geçti dün olmam gerekiyordu olmadım halada olmadım ama yok denilecek kadar az agrım var bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az sizce bişeyler varmıdır
Olabilir:)bugünde olmazsan yarin test yap:KK49:

Back