Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunarada bu test erken gebelik testi. 5 gün öncesinden gösteriyokizlar gecen as kimyasal gebelik gevirdim 11.07 de kanamam geldi. 8 gün sürdü.. simdi bugün adet olmam lazimdi olmadim. Testtende bisey anlamadim cok silik cikti. Nor.alde kalin cikmasi gerekmiyormuEki Görüntüle 2674510
Ben 13 07 de hastahaneden ciktigimda degerim 70 civariydi ve 15.07 de kadin doktorumda kan aldilar degerim 13 tü. Yani simdiye sifirlanmis olmasi lazim. Dis gebelikmi diye ekstra baktilar ne olur ne olmaz diye. Ama degildi rahim temizdi yumurtaliklardada bisey yoktu. 2 kere baktilar hatta.Sen kimyasal dan sonra değerin sifirlandigini gordunmu tamamen düştü dimi?
Emin olamadigim icin bende size sorayim dedim. Normalde 6 ay hamile kalmak istedigim sirada hic böyle silik cizgi glrmedim. Gecem ayki hamileligimde cift cizgi gördüm. Fakat biraz gec yapmistim testi. O yüzden emin olamadimÇok hayali bir çizgi gördüm ben
Bilmiyorum. Ilki gibi sevinc yok. Sadece korku var...Hamilesin canım hayrlı olsun ❤
Ben ikinci silik çizgi görüyorum kaç dakikada çıktı ikinci çizgiKızlarr sizce bu test pozitif mi???
Bebe time markası
Hmm diğerlerini bilmiyorum ama burda var silik çizgi kan verme ihtimalin varsa bence en guvenilir o gbi kaç gün geçti adetinHemen çıktı ancak diğer 3 test negatif. Sadece 1tanesi bu şekilde..
Benimde ayni sekildeydi. Hatra cizgi biraz daha kalindi 3 gün önce. Ve dün adet oldum. Normal kanamam var su an. Kan vermeden biraz bekleyim derim.Benimki damla damla değildi. Normal adetim gibi de değildi ama. Leke gibi değildi yani yengeniz gibi. Sabah yeniden test yapıcam. Bu hayalet çizgi direkt çıktı kurumadan ancak yarın netleştiricez durumu bakalım☺