- 17 Aralık 2014
- 14
- 4
- 32
-
- Konu Sahibi herdaimumutlu
Rica ederim bizimle bunu paylastigin icin ..inşallah çok ama çok teşekkürederim :))
Yaa çok tatlısınız inşallah sizde hamilesinizdir.Neredeyse aynı gün atet tarihlerimiz,beraberce bekleyip görelim:)inş hamilesindir canım bu ay güzel haberler alalım inş hep beraber :)
Evet çok haklisiniz bende öyle tahmin ediyorum ama icimdeki cocuk istegi yuzunden kendimi avutuyorum sanirim, yorumunuz için çok teşekkür ederim.Test yeri belli olmus. Yani pozitif degil de testin yeri belli. Anlatabildim umarim. Testte o yer zaten belirgindir. Insallah hamilesinizdir.
Yorumunuz icin cok tesekkur ederim.Adet tarihinin gecmesi en sagliklisi biliyorum bir an nedense sacmasapan bir heyecana kapildim.Kan testi icinde erken adetim bir hafta gecikmeden hicbir test yapmama karari aldim tabi nekadar uyabilirsem :))cnm adetin gecikmeden hiçbi idrar testine inanma çünkü evde yaplan testler hangisi olursa olsun adet gecikmezse yanlis sonuc veriyo erkenden test yapip yanilan cok var cunku en kesin sonuc icin yarin beta hcg ne baktir ama idrar testi yapcam dersen adetinins gecikmesini bekle en 3 gun kesin sonuv verir erken sonuc verir falan ole bişey yok adet olmadanda yapsan geciksede yapsan kesin sonuc kan twsti ama adetinden en az 3 gun geçerse kendin test yap ona gore kanina baktir
Verdiginiz bilgiler icin çok teşekkür ederim :)benim adetim 10 gun gecikti 11 gun kendim test yaptim hemde en ucuz testten bebetime di adi bariz iki cizgi gordum 12.gun test yaptirdim kan hamile olduğum anlasildir
Bu sabah uyandim ve bosu bosuna umitlendigimi anladim.Bariz tek cizgi ama biran umitlenmistim nedense, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Canım çok erken Bakmışsın bilmiyorum ben tek gördüm bekle adetin geçsin hic üzme kendini güzel haberlerini alcaz inşallah :)))
Çok teşekkür ederim.İki güne benimde akıbetim belli olur ama olumlu olacağını pek sanmıyorum.Sonucu buradan bildiririm.Allah yavrunuza uzun ömürler versin.Rabbim kimseyi evlat yokluğuyla sınamasın.. Hiçbir kadını bu güzel duygudan mahrum bırakmasın... Ben gebeyken o kadar çok dualar ettim ki böyle evlat kokusuna hasret olanlar için.. İnşallah Rabbim en kısa zamanda, hayırla, sağlıkla sana da bir evlat verir canım... Güzel bir haber verirsin inşallah bu sayfaya