- 23 Ocak 2013
- 1.055
- 864
-
- Konu Sahibi herdaimumutlu
Evet tek çizgi ama çok dikkatli bakınca bir çizgi daha görünüyor yada eşim ve ben artık çizgi görücez diye hayal görmeyede başlamış olabiliriztek çizgi değil mi? tek çizgi hamile değilsin . çift çizgi hamilesin. demek
evet ben gece yaptım testi ama artık adetim geçmeden başka test yapmak istemiyorum çünkü bu bu ayki 5. testimdisabah ac karnına yap ayrıca ıdrar testını
evet ama yinede başka insanlarında görüşünü almak istedim zaman geçmek bilmiyor...gecsınde barı oyle yap
hamile kalabildiniz mi peki?bır zamanlar bende senın gıbıydım
iki kere kaldım ama gelısımı durdu en son kurtajımıda bır ay once oldumhamile kalabildiniz mi peki?
bende 2 düşük ve 1 kimyasal gebelik yaşadım tabi bunun yanında daha neler yaşadım bir ben bilirimiki kere kaldım ama gelısımı durdu en son kurtajımıda bır ay once oldum
ınsalah bu seneyı hamıle olarak bıtırırızbende 2 düşük ve 1 kimyasal gebelik yaşadım tabi bunun yanında daha neler yaşadım bir ben bilirim
:)) inşallah çok teşekkürederim yorumlarınız içinınsalah bu seneyı hamıle olarak bıtırırız
ikinci çizgi çok hafif belli ya sanki yaa ben gördüm valla ne yalan söyliyim
ben de test yaptım bu akşam, tek çizgi bile silik çıktıben de attım çöpe. daha erken aslında ama merak işte. 4 martı beklemem lazım 28.gün için :/
Aslında bu ilk gebeliğim değil kaç kere hamile kaldım ama olmadı ve bunun yanında birsürü psikolojik sorunla uğraştım en son 7 ay önce kimyasal gebelik yaşadım ve hiç bir ay bukadar meraklanmamıştım.Bu ay ne oldu bana bende bilmiyorumCanim az daha sabirli olman gerek idrarda gec çıkabiliyor.. 1 hafta bekle eger idrarda gormek istiyorsan cok cok merak ediyor isen pazartesi beta hcg net sonuc alacaksindir..
Bu tatli merakin bir cennet kokulu melekle gider ins canim benimAslında bu ilk gebeliğim değil kaç kere hamile kaldım ama olmadı ve bunun yanında birsürü psikolojik sorunla uğraştım en son 7 ay önce kimyasal gebelik yaşadım ve hiç bir ay bukadar meraklanmamıştım.Bu ay ne oldu bana bende bilmiyorum
inşallah çok ama çok teşekkürederim :))Bu tatli merakin bir cennet kokulu melekle gider ins canim benim