Hamilemiyim,teste bakarmısınız...

herdaimumutlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
1.055
864

Biliyorum çizgi çok çok silik ve bazılarınız hiçbirşey görmeyedebilir ama adetime tam 4 gün var ve testi yaptıktan 10dk sonra böyle bir çizgi belirdi lütfen bakıp yorum yazarmısınız...

tek çizgi değil mi? tek çizgi hamile değilsin . çift çizgi hamilesin. demek

ikinci çizgi çok hafif belli ya sanki yaa ben gördüm valla ne yalan söyliyim

ben de test yaptım bu akşam, tek çizgi bile silik çıktı ben de attım çöpe. daha erken aslında ama merak işte. 4 martı beklemem lazım 28.gün için :/

Canim az daha sabirli olman gerek idrarda gec çıkabiliyor.. 1 hafta bekle eger idrarda gormek istiyorsan cok cok merak ediyor isen pazartesi beta hcg net sonuc alacaksindir..

yaa gördünüzmü sevindim iyi hayal görmüyoruz demekki:)) bende 4 yada 5 mart diye bekliyorum adet tarihimi bu ay çok belirti yaşadım daha adetime 10 gün varken göğüs ve kasık ağrılarım başladı,ama psikolojik olarakta bu belirtileri hissediyor olabilirim

Canim az daha sabirli olman gerek idrarda gec çıkabiliyor.. 1 hafta bekle eger idrarda gormek istiyorsan cok cok merak ediyor isen pazartesi beta hcg net sonuc alacaksindir..
Aslında bu ilk gebeliğim değil kaç kere hamile kaldım ama olmadı ve bunun yanında birsürü psikolojik sorunla uğraştım en son 7 ay önce kimyasal gebelik yaşadım ve hiç bir ay bukadar meraklanmamıştım.Bu ay ne oldu bana bende bilmiyorum

Bu tatli merakin bir cennet kokulu melekle gider ins canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…