• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim tedavi

Bayanmerkli2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2018
12
0
86
25
Klomen kullandım 5 yumurtam oldu sonra catlamalardan sonra çok ağrım oldu dollenme ağrısı sandım neyse şuan adetimi 2 gün geçti test yaptım negatif çıktı ama hala yok ağrılarım bı tık var ama her seferinde geldi sanıyorum gelmiyor su akıntı gibi bişey akiyor tam günü gününe gelirdi reglim 5 yumurta birden çatldi çok heyecanlıyım böyle şeyler yaşayan oldu mu

Klomen kullandım 5 yumurtam oldu sonra catlamalardan sonra çok ağrım oldu dollenme ağrısı sandım neyse şuan adetimi 2 gün geçti test yaptım negatif çıktı ama hala yok ağrılarım bı tık var ama her seferinde geldi sanıyorum gelmiyor su akıntı gibi bişey akiyor tam günü gününe gelirdi reglim 5 yumurta birden çatldi çok heyecanlıyım böyle şeyler yaşayan oldu mu
Rabbim bilir kactanesi çatladı kaç tanesi dollendi negatif se iğne filan vermedi mi vermesiyle bı kaç gün daha bekle tekrar git doktara yada kan ver benim şuan 4 tane oluştu bugün gittimde hepsi dollenirmi bilinmez rabbim bilir bı tanesi belki dollenir ilk dusujte benim üç tane oldu biri dollendi rabbimin taktiri beş tane olsa riskli olduğu için anneyi zehirleme durumu alınabiliyor malesef

Adete 4 gün varken dayanamadım yaptım test üsteki gebelik testi alttaki ovulasyon testi bakar misinz ovulasyon testi aslında daha kırmızı ama burda gri açık gorunuyor

Eklentiler

• IMG_20220209_200512.jpg
    IMG_20220209_200512.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 74
Adete 4 gün varken dayanamadım yaptım test üsteki gebelik testi alttaki ovulasyon testi bakar misinz ovulasyon testi aslında daha kırmızı ama burda gri açık gorunuyor
Yok testlerde ovulasyon silik sadece bu kan ver en iyisi 15 gün olmuş geç döllenme olabiliyor istersen bı kan ver en iyisi kist de olmuş olabilir henüz emin değiliz o yüzden bı kan ver sonuç a göre yine yaz burdab

Back