• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim tecrübeli anneler

laviniam_12

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2022
104
32
18
24
Merhaba 1 haftadır çeşitli belirtiler yaşıyorum sabahları midem bulanıyor kasıklarım agrıyor belime ağrılar giriyor ağzımda metalik tat oluşuyor adetime 5 gun var ama dun test yaptım negatif çıktı erkenmi yaptım yada hamile değilmiyim

regl gecikmesinden sonra test yapmalısın
varsa bile şu an erken olabilir kart testlerde çıkması için

Merhaba 1 haftadır çeşitli belirtiler yaşıyorum sabahları midem bulanıyor kasıklarım agrıyor belime ağrılar giriyor ağzımda metalik tat oluşuyor adetime 5 gun var ama dun test yaptım negatif çıktı erkenmi yaptım yada hamile değilmiyim
Metalik tat bende de yumurtlama ağrım olduktan sonra 4-5 gün oldu ağzıma ne alsam geçmedi

Merhaba canımm erken gebelik testi mi normal testmi yaptınn öncelikle bunu sorayım bazen psikolojikte olabiliyor kendini strese sokma adetin geçikince ilk idrar ile yaparsan daha verimli bir sonuç alabilirsin çünkü en son idrarda çıkıyor biliyosunki tabi sen yine kendine dikkat et regl belirtileriyle hamilelik belirtileri çok yakın birbirine o da var tabi

Merhaba canımm erken gebelik testi mi normal testmi yaptınn öncelikle bunu sorayım bazen psikolojikte olabiliyor kendini strese sokma adetin geçikince ilk idrar ile yaparsan daha verimli bir sonuç alabilirsin çünkü en son idrarda çıkıyor biliyosunki tabi sen yine kendine dikkat et regl belirtileriyle hamilelik belirtileri çok yakın birbirine o da var tabi
Merhaba! Normal gebelik testi yaptım ilk idrarla yanı oyle takıntı halıne getırdıgımde yoktu belırtılerı yaşamaya basladım mide bulantısı kasık agrıları bellime agrılar gırdı metalık tat olustu aklıma gelmiş olsada hep yoktur dedım. Ama ust uste yaşayınca bunları kafam karısmadı degıl bide adetime 2 hafta kala oldu tum belırtıler adetıme 4 gun kaldı ve yuzumde sıvılce cıktı sanırım adet olucam bakalım 4 gun sonra adet olmasam test yaparım

Back